ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Οι εργαζόμενοι – κωπηλάτες στο Νοσοκομείο Σαντορίνης

Ένα από τα πολλά, ευχαριστήρια μηνύματα κάποιου που είχε την ατυχία να χρειαστεί τη νοσοκομειακή φροντίδα και την τύχη να τη λάβει στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, είναι από μόνο του εξαιρετικά εύγλωττο.




Όταν οι κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κρατούσαν σε... χειμερία νάρκη ένα νοσοκομείο, με τα μηχανήματά του επί καιρό, κυριολεκτικά στα κιβώτια, στο νησί με τον περισσότερο τουρισμό στην Ελλάδα, στην Σαντορίνη, εκεί που η οικονομική δραστηριότητα εισέφερε στο κράτος φορολογικά έσοδα τουλάχιστον 4 δις ευρώ στο 2016, λόγω της παρουσίας πλήθους τουριστών, ως αποτέλεσμα της συναφούς επιτυχημένης πολιτικής του Υπουργείου, τότε προέκυπτε ως επιπλέον του αναγκαίου, η ανάγκη ανάπτυξη ιατρικών υπηρεσιών από το κράτος, με συνεπαγόμενο το κυβερνητικό ενδιαφέρον.

Όμως κάποιοι που ήλπιζαν στην αριστερή παρένθεση αυτής της κυβέρνησης και στο παρελθόν απειλούσαν τους πολίτες που διαμαρτύρονταν, να διανείμουν τα μηχανήματα σε άλλα νοσοκομεία, άρχισαν να υπονομεύουν ακόμη και την σκέψη για νοσοκομείο σε αυτό το νησί, αδιαφορώντας για την προστασία του κύρους της χώρας!

Άδωνις Γεωργιάδης, τότε υπουργός Υγείας επί κυβερνήσεως Σαμαρά ο δράστης, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, αντιπρόεδρος της ΝΔ σήμερα, προέρχόμενος από το ακροδεξιό συνονθύλευμα που έχεο κατακλύσει το χώρο, εκτρέποντάς τον από τις αρχές του ιδρυτού της!
Την σημασία της προσφοράς αυτού του νοσοκομείου, που τόσο κατασυκοφαντήθηκε και της αφοσίωσης του προσωπικού του, μας την περιγράφη επιστολή νοσηλευθέντος σε αυτό, δημοσιευθείσα στο τοπικό σάιτ www.santonews.com από τον δημοσιογράφο .

Και τούτα ενώ γιατροί και νοσηλευτές που εργάζονται εκεί δυσκολεύονται στην παραμονή τους από την στιγμή που η οικονομική ανθιση του νησιού έχει προκαλέσει τις ορέξεις αρπακτικών που αύξησαν αλόγιστα τις τιμές ενικίων. Αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα που οφείλει να λύσει ο Δήμος Θήρας καθώς η κυβερνητική βούληση εκδηλώθηκε όπως ζητούσε, αλλά εκκρεμεί η ανταπόκρισή του.

Διαβάστε παρακάτω την αν΄σρτηση της επιστολής και κρίνεται μόνοι σας:
   


Το Νοσοκομείο της Σαντορίνης, έχει γίνει πλέον αυτονόητο απόκτημα του νησιού. Παρά τις νταλίκες, το σμίξιμο των φρυδιών κάποιων που ήθελαν ένα “Memorial” στο νησί και τους Γκρούεζες που έχουν φάει τα νύχια και ματώσει τα χείλη τους, στην αδημονία τους να αποτύχει. Ένα από τα πολλά, ευχαριστήρια μηνύματα κάποιου που είχε την ατυχία να χρειαστεί τη νοσοκομειακή φροντίδα και την τύχη να τη λάβει στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, είναι από μόνο του εξαιρετικά εύγλωττο.


TO MHNYMA

«Ευχαριστήριο μήνυμα προς τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Γ.Ν. Θήρας  

Οι εργαζόμενοι – κωπηλάτες στη ρωμαϊκή γαλέρα που ονομάζεται Σαντορίνη έχουμε πολλούς λόγους να γκρινιάζουμε και πολλά κακά να καυτηριάζουμε.

Αφήνω όλα αυτά κατά μέρος, θέλοντας επί του παρόντος να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Γ.Ν. Θήρας που μου έσωσαν τη ζωή μετά από σοβαρό τροχαίο που είχα με τη μηχανή την προηγούμενη Τετάρτη.

Το περιστατικό ήταν βαρύ και χρόνος για διακομιδή Αθήνα δεν υπήρχε. Αντιμετωπίστηκε όμως με ρυθμούς Αθήνας, σε ένα υπερσύγχρονο και καλά εξοπλισμένο νοσοκομείο, από προσωπικό που, εκτός από άριστοι επαγγελματίες, είναι και Άνθρωποι με Α κεφαλαίο.

Δεν υπάρχουν λόγια αρκετά για να ευχαριστήσω τους γιατρούς μου Ανδρέα και Δημήτρη, τον Ερρίκο τον αναισθησιολόγο, το Γιάννη τον ακτινολόγο που διέγνωσαν την εσωτερική αιμορραγία και με πέταξαν επειγόντως στο χειρουργείο άγρια μεσάνυχτα, την Κατερίνα που τους βοήθησε σε όλη τη διάρκεια, την Γενική Διευθύντρια που ενδιαφέρθηκε για το περιστατικό από την πρώτη στιγμή.
Δεν υπάρχουν λόγια αρκετά για να ευχαριστήσω τη Μαρίνα, τη Σπυριδούλα, την Ιωάννα, την Ελευθερία, τη Δέσποινα, την Τατιάνα, την Ευαγγελία που με φρόντισαν και με ανέχθηκαν για μία εβδομάδα, μέχρι να πάρω το δρόμο για το σπίτι.

Όλοι αυτοί οι άνθρωποι (και όσοι ακόμα ξεχνάω – συγχωρήστε με) δουλεύουν τριπλοβάρδιες στο νοσοκομείο ενός νησιού υπερφορτωμένου με κόσμο, με τεράστια υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και ανθρωπιά.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΥΓ1: Καλό κράνος και δερμάτινο με έσωσαν από ακόμα χειρότερα. Ξανασκέψου το, όταν πας να καβαλήσεις πάλι χωρίς.

ΥΓ2: Οδηγοί, το σήμα ΣΤΟΠ σημαίνει ένα πράγμα ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Σταμάτα πριν περάσεις.-
ΥΓ3: Για τους δικούς μου ανθρώπους εδώ στο νησί, επίσης δεν υπάρχουν λόγια. Σας αγαπώ όλους».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

* Νοσοκομείο Θήρας: Ανοίγουμε και λειτουργούμε!

* 15 Ιουλίου επιτέλους εγκαινιάζεται το νοσοκομείο Θήρας

* Ένας χρόνος λειτουργίας του νοσοκομείου Σαντορίνης!

* Εκπλήσσει ευχάριστα το νοσοκομείο Σαντορίνης!

* Στο νησί των ανέμων πετρέλαιο θα κινεί το Νοσοκομείο!

* Θήρα: Εγκατάσταση αξονικού στο Γενικό Νοσοκομείο

Δεν υπάρχουν σχόλια: