ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΔΕ: Καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών



Στιγμιότυπο από την σύσκεψη στη Δ/νση Ανάπτυξης Ηλείας στον Πύργο.

Είναι προτεραιότητα για την Περιφέρεια – Σύσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακού Συντονισμού και Διοίκησης στην Ηλεία


Η καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη ήταν το επίκεντρο της επίσκεψης του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακού Συντονισμού και Διοίκησης, Δημήτρη Δριβίλα, στη Δ/νσης Ανάπτυξης Ηλείας στο Πύργο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Δριβίλας, συνοδευόμενος από τη Γενική Διευθύντρια Εσωτερικής Λειτουργίας, Γεωργία Πλώτα, και τον Γενικό Διευθυντή Ανάπτυξης, Κωνσταντίνο Κόλλαρη, είχε ευρεία σύσκεψη με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας, Γιώργο Γεωργιόπουλο, και στελέχη και υπαλλήλους της Δ/νσης Ανάπτυξης Ηλείας, όπου εξετάστηκαν ζητήματα λειτουργίας της Υπηρεσίας, οι δυσκολίες που υπάρχουν, καθώς και προτάσεις για τη βελτίωση τόσο των παρεχόμενων υπηρεσιών, όσο και η καθημερινότητα των πολιτών και των υπαλλήλων.

Από την πλευρά του ο κ. Δριβίλας, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ευσυνειδησία και τον επαγγελματισμό που δείχνουν τα στελέχη και οι υπάλληλοι της Υπηρεσίας, συχνά υπερβάλλοντας εαυτούς, και τόνισε:

«Παρά την άσχημη δημοσιονομική κατάσταση και τις ελλείψεις σε προσωπικό, οι εργαζόμενοι στις Υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας δουλεύουν με ζήλο και φιλότιμο. Στόχος μας, μέσα από αυτές τις επισκέψεις και συναντήσεις, είναι, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας, να αντιμετωπίσουμε οργανωτικά προβλήματα και δυσλειτουργίες, με γνώμονα πάντα τη βελτίωση της εξυπηρέτησης και κατά συνέπεια της ικανοποίησης των πολιτών μέσα από τις παρεχόμενες υπηρεσίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: