ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Πάρτο Αλλιώς



Του Ντίνου Βγενόπουλου
·        Βρε μανία με τον …χρυσό
·        Εκεί στη Ν.Δ
·        Είτε λέγεται ελληνικός
·        Είτε όπως αλλιώς…

·        Η δε κ. Ντόρα μιλώντας στον Σκάι
·        Λες και μιλούσε για την ….Αγιά Σοφιά
·        Σας βλέπουννεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
·        Τώρα για το γλείψιμο των παρουσιαστών
·        Κόκκινο χαλί η γλώσσα
·        Μέχρι την είσοδο…
·        Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΣΠΗΤ και της ΕΤΕΡ απέστειλαν προς την Υπουργό Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κα Έφη Αχτσιόγλου αίτηση για άμεση διενέργεια τριμερούς συνάντησης μεταξύ των εκπροσώπων των σωματείων των εργαζομένων και των εκπροσώπων της εταιρείας «AΛTEΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»,  προκειμένου να υπάρξει μία ενδελεχής ενημέρωση από την εν λόγω ιδιοκτήτρια εταιρεία, όσον αφορά τους εργαζόμενους των εντύπων «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ», των περιοδικών, που μέχρι πρότινος εκδίδονταν από τον ΔΟΛ, του ραδιοφωνικού σταθμού «ΒΗΜΑ FM» και της ιστοσελίδας «in.gr».
·        Μαρινακειάδα….
·        Στην έρευνα, η οποία πραγματοποιήθηκε από το Εθνικό Κέντρο Κοινωνιολογικών Μελετών της Βρετανίας ,τα αποτελέσματά της δημοσιοποιήθηκαν την Δευτέρα από το BBC, πήραν μέρος 2.942 ενήλικες, στο ερώτημα σε ποια θρησκεία ανήκουν το 53% απάντησαν «καμία θρησκεία».
·        Αλλά το 70 τόσο είναι υπέρ τη βασίλισσας
·        Code Save the Queen
·        Άρα και αυτούς…
·        TVXs:Τις τελευταίες ημέρες κάτι φαίνεται πως έχει αλλάξει. Συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου δεν αποκλείουν πλέον το ενδεχόμενο να είναι και ο ίδιος υποψήφιος για την ηγεσία του νέου πολιτικού φορέα. Ο Σωκράτης Ξυνίδης, στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού και πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ, έγραψε σε μήνυμά του στο Twitter  πριν από λίγες ημέρες πως «σε αυτή τη στιγμή και με τις επικρατούσες συνθήκες υποψήφιος από το Κίνημα θα μπορούσε να είναι μόνο ο Παπανδρέου. Τα λοιπά είναι σαχλαμάρες».
·        Θέλει να κάνει διάγγελμα και από τους …Λειψούς…
·        Ο 63χρονος, Ρίτσαρντ Λορντ, χώρισε από την επί 15 χρόνια σύντροφό του, την 53χρονη, Μέιβις Γουάνκζικ, λίγο πριν εκείνη αναδειχθεί στην υπερτυχερή, μοναδική νικήτρια του αμερικανικού λαχείου, από το οποίο έγινε πλουσιότερη κατά 758 εκατομμύρια δολάρια.
·        Μη  …μασάς
·        Συνομωσία είναι των γυναικών …
·        Από τους 1350 συνολικά πιλότους της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας έχουν απολυθεί οι 380, στο πλαίσιο των «εκκαθαρίσεων» του προέδρου Ερντογάν στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας του, σύμφωνα με την φιλοκυβερνητική εφημερίδα «Yeni Safak».
·        Και ψάχνουν ..άνεργους …
·        Αλλά ποιος πάει στη …φωλιά του κούκου…
·        Τα drones είναι μια εναλλακτική…
·        Ο Τολγκάϊ Ντεμίρ, αρχηγός της τοπικής οργάνωσης νεολαίας του τουρκικού κυβερνώντος κόμματος στον Δήμο Φάτιχ της Κωνσταντινούπολης, ισχυρίζεται ότι η Γη είναι επίπεδη. Ενώ επισημαίνει ότι η «θεωρία» ότι η Γη είναι στρογγυλή είναι μια σκευωρία των μασονικών στοών.
·        Και μετά ρωτάς γιατί δεν βρίσκουν πιλότους…
·        Εγκαίνια της Ιόνιας Οδού
·        Άσε μας ρε Τσίπρα
·        Όπως πάτε σε λίγο δεν θα υπάρχει έργο που να χρονίζει
·        Να χρονίζει
·        Να χρονίζει
·        Και να …ταΐζει…
·        Νίκος Παππάς: Από τη διαπλοκή στην κανονικότητα
·        Ναι αλλά …χαλάσατε την κανονικότητα  της διαπλοκής…
·        Καταλωνία :Η  αύξηση της ικανότητας άμεσης είσπραξης των φόρων ενδέχεται να βελτιώσει την αξιολόγηση της Καταλωνίας από τους μεγάλους διεθνείς οίκους, που έως σήμερα την κατατάσσουν στα ‘καλά σκουπίδια’, με αποτέλεσμα η σύναψη ενός δανείου να γίνει με ανεκτό επιτόκιο.
·        Καλά λένε ότι τα σκουπίδια είναι χρυσός.
·        Ιάπωνες αστρονόμοι πιστεύουν ότι ανακάλυψαν μια νέα μεγάλη μαύρη τρύπα κοντά στην καρδιά του γαλαξία μας. Βρίσκεται σε απόσταση περίπου 25.000 ετών φωτός από τη Γη και έχει μάζα περίπου 100.000 φορές μεγαλύτερη από τον Ήλιο.
·        Πεδίον δόξης λαμπρόν
·        Για Τραμπ και Ουν…
·        Αισιόδοξοι εμφανίζονται περισσότεροι από τους μισούς ερωτηθέντες για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, καθώς το ποσοστό όσων βλέπουν βελτίωση εκτινάχθηκε στο 53% από 6% τον περασμένο Οκτώβριο και 8% τον Απρίλιο του 2016. Ιδιαίτερα θετικές εμφανίζονται ειδικότερα οι εκτιμήσεις για τη βραχυπρόθεσμη σταθερότητα της οικονομίας (47%), καθώς και τη διαθεσιμότητα πιστώσεων (40%).
·        Βλέπουν φώς στην …μαύρη τρύπα…
·    ·        Μαύρες τρύπες κλείνουν οι κινέζοι…
·        Η Εθνική Τράπεζα εκτιμά ο ρυθμός ανάπτυξης ότι θα διαμορφωθεί στο 1,6% το 2017.
·        Βελτίωση της οικονομικής κατάστασης στην Ελλάδα διαπιστώθηκε στο Euroworking Group, με τους εμπειρογνώμωνες να κρίνουν ότι η επίτευξη του στόχου για πρωτογενές πλεόνασμα 1,75% είναι εφικτή και η ανάπτυξη φέτος μπορεί να ξεπεράσει το 1,8%.
·        Αϊ στο διάολο,  ούλοι… βαλτοί είναι…
·        Πρόωρες εκλογές πριν από το καλοκαίρι του 2018 προέβλεψε η τομεάρχης της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.
·        Έ, δεν κλείνουν όλες οι μαύρες τρύπες
·        Ειδικά του μυαλού…
·        Δεν θα συμμετάσχει στις διεργασίες σύστασης νέου φορέα της Κεντροαριστεράς η Δημοκρατική Ευθύνη, η οποία υποστηρίζεται από τον Αλέκο Παπαδόπουλο.
·        Αμάν …ζημιά…
·        Ο όμιλος ακινήτων της οικογένειάς του (Kushner Cos.) χρωστάει δεκάδες εκατ. δολάρια σε δάνεια που έλαβε για την αγορά ενός ουρανοξύστη 41 ορόφων στην 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης. Προς το παρόν, δεν έχει πληρώσει ούτε σεντ για την κάλυψη σχεδόν 60 εκατ. δολαρίων. Με αποτέλεσμα οι πιστωτές του να διστάζουν να προβούν σε νέα αναδιάρθρωση του δανείου, το οποίο πρέπει να αποπληρωθεί έως τον Φεβρουάριο του 2019. Η Kushner Cos. είναι εκτεθειμένη και σε άλλα δάνεια. Πάντως, η οικογένεια Κούσνερ σχετικά με την κάλυψη του δανείου για τον ουρανοξύστη στην 5η Λεωφόρο έχει προτείνει το εξής σχέδιο: να ισοπεδωθεί το παρόν κτίριο και στη θέση του να ανεγερθεί ένας ουρανοξύστη 80 ορόφων.
·        Και αν δεν δεχτούν
·        Κάντο όπως οι …κήρυκες
·        Χανίων και …χανιών…
·        Σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύεται στο PNAS, στη δυτική Ευρώπη πριν από περίπου 4.000 χρόνια, στο τέλος της εποχής του Λίθου και στην αρχή της εποχής του Χαλκού, οι γυναίκες ταξίδευαν σε μακρινές αποστάσεις ενώ οι άνδρες προτιμούσαν τη ...γειτονιά τους.
·        Κυρ – Μήτσο , έχεις λίγη ζάχαρη άχνη;…
·        Και δυό αυγά…
·        Η Μπριζίτ Μακρόν στην Αθήνα
·        Θα έχει δικό της πρόγραμμα
·        Σούνιο ,  Ακρόπολη , Μουσείο
·        Apivita …
·        SZ :«Οι νοσταλγοί της δραχμής έχουν σωπήσει, το μόνο που είχαν να προσφέρουν ήταν το παρελθόν. Το μεγαλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης, η συντηρητική ΝΔ δεν μπορεί να προσφέρει πολιτικά μια πραγματική εναλλακτική, όσο το πρόγραμμα διάσωσης υπαγορεύει τα πάντα. Ούτε ο λαϊκιστής Τσίπρας που ανήλθε στην εξουσία το 2015 υπάρχει πια. Δεν έχει νόημα να τολμά κανείς να κάνει προβλέψεις για το μέλλον του πολιτικού ρεαλιστή. Βέβαιο είναι πάντως ότι ήδη κατά τα τελευταία δυόμιση χρόνια τον είχαν ξεγράψει, συχνά πρόωρα. Ο πολιτικός αυτός σίγουρα δεν θα μπορέσει να οδηγήσει τη χώρα σε ευημερία. Το χρέος είναι τόσο δυσθεώρητο που και μετά το πρόγραμμα διάσωσης η Ελλάδα θα παραμείνει για δεκαετίες μια φτωχή χώρα. Το ζητούμενο θα είναι τα χρόνια αυτά να είναι αξιοπρεπή. Και σε αυτό ο Τσίπρας μπορεί να κάνει ακόμη πολλά».
·        Δεν θα γίνω ένας ροκ-σταρ. Θα γίνω ένας θρύλος»
·        Eίχε πει ο Freddie Mercury μέλος των QUEEN .  Και βγήκε αληθινός. Έχουν περάσει 25 χρόνια από τον θάνατό του στις 24 Νοεμβρίου του 1991.Γεννήθηκε στις 5 Σεμπτεβρίου του 1946, με το όνομα Farrokh Bulsara (Φαρόκ Μπουλσάρα), στη Ζανζιβάρη, βρετανική τότε αποικία. Οι γονείς του ήταν παρσί, από την Ινδία .
·        Θρύλος μεγάλος γίνηκε σαν έφυγε…

Δεν υπάρχουν σχόλια: