ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Πως ο Παύλος Πολάκης ξεμπρόστιασε τον... μικρό Κούλη!

Ο Παύλος Πολάκης
Ο κοινωνικός Δαρβινισμός στο μεγαλείο του. Η μισάνθρωπη νεοφιλελεύθερη διατύπωση του... μικρού Κούλη, ότι μια κοινωνία χωρίς ανισότητες είναι αντίθετη στην ανθρώπινη φύση, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του σκεπτόμενου κοινωνικού συνόλου, άλλα ιδιαίτερα αν. υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, ο οποίος σε ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό στο Facebook ο οποίος τον ξεμπροστιάζει ως οπαδό του κοινωνικού Δαρβινισμού. Δείτε πως:
 
Αναλυτικά η ανάρτηση Πολάκη:

«Δεν τρέφω αυταπάτες για μια κοινωνία χωρίς ανισότητες, κάτι τέτοιο είναι αντίθετο στην ανθρώπινη φύση, όσοι το επιχείρησαν καταστρατήγησαν τελικά την ίδια τη δημοκρατία και τα ατομικά δικαιώματα».
ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, μετά από αυτή τη δήλωση :
1)Είσαι ακροδεξιός,οπαδός του κοινωνικού δαρβινισμού ,το όραμα σου είναι μια κοινωνία πριν και τη Γαλλική επανάσταση .
2)Νομίζεις πως είσαι «άριστος», ενώ είσαι μια σπρωγμένη μετριότητα που λόγω οικογενειακής «παραδοςης» σε έβαλε μπροστά η διαπλοκή αυτού του τόπου για να ξαναγυρίσει στην κουτάλα ..
ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ.
Η Ελλάδα έχει πολύ πιο ισχυρά «γονίδια» δημοκρατίας ,ισότητας ,αλληλεγγύης και αριστεράς
από τα «γονίδια» της λαμογιάς,του δωσιλογισμού, του Νεοφιλελευθερισμού και κοινωνικού ευγονισμού που ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΠΛΕΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ!!!!!!



Παυλος Πολακης
την Κυριακή
....απο την ομιλία του Μητσοτακη στη ΔΕΘ!!!!....
«Δεν τρέφω αυταπάτες για μια κοινωνία χωρίς ανισότητες, κάτι τέτοιο είναι αντίθετο στην ανθρώπινη φύση, όσοι το επιχείρησαν καταστρατήγησαν τελικά την ίδια τη δημοκρατία και τα ατομικά δικαιώματα».
ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ,μετα απο αυτή τη δήλωση :
1)εισαι ακροδεξιός,οπαδός του κοινωνικού δαρβινισμού ,το όραμα σου ειναι μια κοινωνια πριν και τη Γαλλική επανάσταση ....
Δείτε περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια: