ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Εθιμοτυπική επίσκεψη Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Πάτρας





Εθιμοτυπική επίσκεψη στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλου  πραγματοποιήθηκε από το νέο διοικητικό συμβουλίου της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Πάτρας.

Ο κ. Αλεξόπουλος υποδέχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο του ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι η συνεργασία της Ένωσης με την Π.Ε. Αχαΐας θα συνεχίσει να είναι αποδοτική και αποτελεσματική σε ότι άφορα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μαθητές και οι γονείς- κηδεμόνες τους. 

Η συζήτηση αφορούσε θέματα παιδείας, ασφάλειας, μεταφοράς μαθητών, συνεργασίας για μελλοντικές δράσεις, αξιοποίησης διαφόρων προγραμμάτων για τη βελτίωση των  σχολικών κτιρίων κλπ.  

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας τόνισε ότι « με την έγκαιρη και αποδοτικότερη προετοιμασία σε συνδυασμό με τη στενότερη συνεργασία εν όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς θα ελαχιστοποιηθούν θέματα που τυχόν μπορεί να προκύψουν.  

Στη συνάντηση συμμετείχαν η πρόεδρος Φωτεινή Συριώτη-Κυπραίου, ο Γραμματέας Δημήτρης Παρασκευόπουλος, ο Ειδ. Γραμματέας Χρυσόστομος Οικονόμου, η Ταμίας Ελένη Μπεχλιούλη και ο Γενικός Δ/ντής Ανάπτυξης ΠΔΕ κ. Κόλλαρης Κωνσταντίνος.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: