ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

Υπ. Εσ.: Άσκηση πολεμικής αντί δημοσιογραφικής κριτικής

Έντονη ήταν η αντίδραση του υπουργείου Εσωτερικών, σε πρόσφατα δημοσιεύματα και αναφορές ΜΜΕ, που κάνουν λόγο για αντιδράσεις υπουργών στην περικοπή δαπανών των υπουργείων τους ώστε να εξοικονομηθούν πόροι για κοινωνικές παροχές. 


Πηγές του Υπουργείου κάνουν λόγο για «γνωστά κέντρα», τα οποία «επιδιώκουν για μία ακόμη φορά να καλλιεργήσουν μια πλαστή εικόνα ενδοκυβερνητικών διαφωνιών με συνεχόμενα ψεύδη, ανακρίβειες και αβάσιμους υπαινιγμούς», ενώ ταυτόχρονα «προσπαθούν να αποδομήσουν πολιτικές και πολιτικά πρόσωπα, υποκαθιστώντας τη δημοσιογραφική κριτική με την άσκηση πολεμικής χωρίς αρχές και χωρίς αναστολές».

Στο μεταξύ, επίτροποι εξακολουθούν να μην υπογράφουν  τα εντάλματα πληρωμής των συμβασιούχων Καθαριότητας παρά την πρόσφατη νομοθετική ρύθμιση, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).

Ο κ. Πατούλης, απέστειλε σχετική επιστολή στον υπουργό Εσωτερικών, καλώντας τον να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες προκειμένου να δοθεί λύση στο πρόβλημα και να συνεχιστεί απρόσκοπτα η διαδικασία πληρωμής των συμβασιούχων καθαριότητας.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: