ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ απαρνείται την ακροδεξιά ρητορική της


Για «ακροδεξιά στροφή της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας», κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ σε σχόλιο του γραφείου Τύπου του σχετικά με την ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Η Αυγή».

«Στην περίπτωση της Ν.Δ. δεν ισχύει η γνωστή φράση 'η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση'. Η ανακοίνωση της Ν.Δ. για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Η Αυγή» δεν μπορεί να κρύψει την ακροδεξιά στροφή της ηγεσίας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που φτάνει στο σημείο να αθωώνει τους ναζιστές. 

Ο ίδιος, άλλωστε, ο πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Μητσοτάκης, σε πρόσφατη συνέντευξή του, τον περασμένο Ιούνιο στην ιστοσελίδα «Politico», είχε αρνηθεί την ακροδεξιά βία, ξεπλένοντας την Χρυσή Αυγή», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Νωρίτερα, η ΝΔ υβριστικά, αλλά αμυντικά και αμήχανα, απάντησε στο  πρωτοσέλιδο θέμα της “Α” για το “2ο ξέπλυμα του ναζισμού” εκ μέρους της μέσα σε μερικές εβδομάδες.

Συγκεκριμένα, το Γραφείο Τύπου του κόμματος σε ανακοίνωσή του αναφέρει, χωρίς ωστόσο να επανέρχεται στην ταύτιση του ναζισμού με τον κομμουνισμό, ότι: «Τα γκεμπελικά πρωτοσέλιδα της «Αυγής» ξεπέρασαν σε αθλιότητα ακόμα και την πολιτική της Κυβέρνησης. Πρόκειται ασφαλώς περί επιτεύγματος. Και εις κατώτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: