ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Συγχαρητήρια & Ευχές στους Επιτυχόντες για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση





Με αφορμή την χθεσινή  ανακοίνωση των βάσεων  για την εισαγωγή των μαθητών και μαθητριών  στην τριτοβάθμια εκπαίδευση η Πρόεδρος Φωτεινή Συριώτη –Κυπραίου και το Δ.Σ  της Ένωσης Γονέων του Δήμου της Πάτρας, εκφράζουμε  τα  θερμά μας  συγχαρητήρια στους νέους και τις νέες του Δήμου μας  που κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους, επισφράγισμα των  κόπων και προσπαθειών τους.


 Οι μαθητές μας,  αποτελούν την ελπίδα για τον τόπο μας και δίνουν σιγουριά για ένα καλύτερο αύριο .

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους γονείς για την πολύπλευρη στήριξη που παρείχαν στα παιδιά τους και τους  ευχόμαστε   να είναι πάντα υγιείς , δυνατοί και  δίπλα τους σε κάθε αγώνα.

Συγχαρητήρια επίσης στους  εκπαιδευτικούς μας, που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, αρωγοί και σύμβουλοι των παιδιών μας  κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

 Αυτή τη στιγμή της χαράς, όμως, δεν ξεχνάμε  τους μαθητές μας που προσπάθησαν αλλά δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα, όπως και τα παιδιά μας που συνειδητά η όχι έβαλαν άλλους στόχους και άλλες προτεραιότητες για το μέλλον τους.

Την  πρόσκαιρη απογοήτευση να τη διαδεχτεί η αισιοδοξία και η οργανωμένη προσπάθεια.
Να  παλέψουν και σύντομα θα δουν τα όνειρα τους να εκπληρώνονται!

Ο δρόμος της ζωής  είναι γεμάτος  προκλήσεις και ευκαιρίες για προσωπική πρόοδο και κοινωνική καταξίωση, για την  επίτευξη των  στόχων οι οποίοι με μεθοδικότητα και αφοσίωση μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

Η ζωή εξάλλου ανήκει σε εσάς, τα παιδιά μας, κατακτήστε τη και κάντε τον κόσμο καλύτερο»

Για το Δ.Σ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Ο  Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Φωτ. Συριώτη –Κυπραίου                Δημήτρης Παρασκευόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: