ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Αποφάσισε κωπηλασία στο τούνελ Παναγοπούλας;

Βάρκα στο οδόστρωμα!
 
Ιδού το ερώτημα: Αποφάσισε ο οδηγός κωπηλασία στο τούνελ Παναγοπούλας; Πως μπορεί να εξηγηθεί η ύπαρξη βάρκας πάνω στο οδόστρωμα; Αυτά ήταν τα πρώτα ερωτήματα όσων αντιμετώπισαν το θέαμα ενός οδηγού να βολοδέρνει με μία βάρκα πάνω στο οδόστρωμα του τούνελ της Παναγοπούλας!
 

Ακολούθησε ολιγόλεπτος αποκλεισμός του τούνελ της γύρω στις 8.30 μμ, από την Ολυμπία Οδό. Και εκεί που νομίσανε όλοι ότι γίναμε Αμέρικα όπου γυρνούν με φουσκωτές βάρκες παραμάσχαλα, στους δρόμους λόγω πλημμυρών, ήρθε η εξήγηση.
Η βάρκα έπεσε από το όχημα που την μετέφερε αφού αποφάσισε(!) να πάρει το δρόμο για την παραλία...

Αστυνομία και υπεύθυνοι της Ολυμπίας Οδού έκοψαν την κυκλοφορία μέχρι να υποχρεώσουν τη βάρκα να επιστρέψει στο τρέιλέρ της. Γύρω στις 9 το βράδυ είχε πειστεί και έτσι αποκατεστάθη η τάξης και ασφάλεια!

Αυτό μας έλλειπε. Μία βαρκούλα να μας τα κάνει... θάλασσα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: