ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Νεκρή 30χρονη της καθαριότητας - Την πάτησε απορριμματοφόρο


Η 30χρονη Α.Σ. μητέρα δύο ανήλικων κοριτσιών είναι η νεκρή,  σύμφωνα με πληροφορίες του Ιlia love.gr. Το απορριμματοφόρο σύμφωνα με πληροφορίες τη συνέθλιψε στην κοιλιακή χώρα και οι ελπίδες να σωθεί ήταν ελάχιστες.


Η νεαρή γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες είχε προσληφθεί με οκτάμηνη σύμβαση από το δήμο Πύργου για δεύτερη φορά.

Σκηνές αλλοφροσύνης και θρήνος στο χώρο του νοσοκομείου Πύργου όπου συγκεντρώθηκαν συγγενείς και φίλοι της. Παρόντας και ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Διονύσης Μπέλτσος, όπως και ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο δήμο Χρήστος Γαρύφαλλος.

Η νεαρή εργαζόμενη στην καθαριότητα σύμφωνα με πληροφορίες από το ρεπορτάζ του ilialive.gr, επιχείρησε να κατέβει από το απορριμματοφόρο για να πιάσει μία σακούλα σκουπιδιών.

Εκείνη τη στιγμή ο οδηγός στο απορριμματοφόρου έκανε όπισθεν με αποτέλεσμα η νεαρή γυναίκα να βρεθεί κάτω από την πίσω ρόδα του μεγάλου οχήματος.

Σοκαρισμένος ο δεύτερος εργαζομένος στην καθαριότητα που βρισκόταν ακριβώς δίπλα της πίσω από το όχημα δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί και άρχισε να καλεί σε βοήθεια.
Αφότου έφτασε ασθενοφόρο που παρέλαβε την 30χρόνη, ο ίδιος μη αντέχοντας τα όσα είχε ζήσει έφυγες σε κατάσταση σοκ προς την παραλία προσπαθώντας να συνέλθει.

Στο νοσοκομείο βρίσκονται μεταξύ άλλων ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Πύργου Διονύσης Μπέλτσος το πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων του Δήμου Χρήστος Γαρύφαλλος.

Συγκλονισμένος δήλωσε ο πρόεδρος των εργαζομένων στον δήμο, Χρήστος Γαρύφαλλος. «Η συνάδελφος ήταν εργαζόμενη στον τομέα καθαριότητας με σύμβαση και ήταν παντρεμένη και μητέρα δύο μικρών κοριτσιών. Ακόμη δεν μπορούμε να καταλάβουμε πώς έγινε αυτό το δυστύχημα. Ο οδηγός του απορριμματοφόρου είναι από τους πλέον έμπειρους και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ».

Την υπόθεση ερευνά το αστυνομικό τμήμα Πύργου, ενώ ο οδηγός του απορριμματοφόρου θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: