ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Θρήνος για το χαμό της 30χρονης μάνας στον Πύργο

Θρήνος στον Πύργο, για τον χαμό της 30χρονης Ανδριάνας-Χριστίνας Σταμοπούλου, μητέρα δύο παιδιών, η οποία έχασε τη ζωή της χθες το πρωί της Τετάρτης, σε εργατικό δυστύχημα στο Κατάκολο. Η άτυχη γυναίκα, η οποία ήταν υπάλληλος του δήμου, και εργαζόταν στην υπηρεσία καθαριότητας, έπεσε από το απορριμματοφόρο στο οποίο επέβαινε, και βρέθηκε κάτω από τους τροχούς του. 


Άμεσα έσπευσαν στο σημείο άνδρες της Π.Υ. Πύργου, οι οποίοι την απεγκλώβισαν και βαριά τραυματισμένη διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Νοσοκομείο του Πύργου.

Εκεί, και παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των γιατρών, η 30χρονη Ανδριάνα, μητέρα και σύζυγος, υπέκυψε στα τραύματα της. Την υπόθεση επιλήφθηκε άμεσα ο Εισαγγελέας Πύργου, καθλως συνελήφθη και κρατήθηκε ο υπαίτιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Νεκρή 30χρονη της καθαριότητας - Την πάτησε απορριμματοφόρο

Δεν υπάρχουν σχόλια: