ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

Θλίψη για την Πατρινοπούλα Μαρία Μητροπούλου

Την είχα γνωρίσει από κοντα, πριν επτά χρόνια. H Mαρία Μητροπούλου, που έφυγε πρόωρα χθες το απόγευμα, ήταν μια χαμογελαστή γυναίκα με ανοιχτή σκέψη. Την είχα συναντήσει στο Σπίτι του Πολίτη το 2010 κι από τότε συχνά-πυκνά ανταλλάσσαμε καλημέρα. Πάντα με χαμόγελο, πάντα ευδιαθετη η Μαρία, μέχρι που χθες έσκασε σαν βόμβα η είδηση.


Μια αξιαγάπητη γυναίκα, πρώην δημοτική υπάλληλος, η οποία είχε μετακινηθεί στο Πρωτοδικείο, μία  50χρονη,  ήταν αυτή που βρέθηκε νεκρή στην περιοχή της Αγίας Σοφίας στην Πάτρα, στο ύψος της οδού Αθηνών. 

Η Μαρία, η οποία είχε υπάρξει συνεργάτης του πρώην δημάρχου Γιάννη Δημαρά, ζούσε με τη μητέρα της στο διώροφο σπίτι στον πρώτο όροφο του οποίου βρέθηκε νεκρή και δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Όσοι την ξέρουν από κοντά μιλούν για ανακοπή καρδιάς. 

Ο θάνατός της σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οφείλεται σε αυτό. Η σελίδα της στο fb γέμισε από θρήνο. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πώς χάθηκε τόσο ξαφνικά ένας τόσο χαρούμενος άνθρωπος. 

Η σελίδα της που σήμερα κατακλύζεται από μηνύματα θλίψης, κατακλυζόταν απο ευχές για μακροημέρευση, ανήμερα της Παναγίας, που είχε τη γιορτή της. Χθες η Μαρία μας, έφυγε με ένα τριαντάφυλλο.  Της ευχόμαστε καλό παράδεισο και στη μητέρα της, ο χρόνος να γιατρέψει την πληγή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: