ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Απολογισμός στην ΔΕΘ από τον Αλέξη κι όχι υποσχέσεις

Στα εγκαίνια της 82ης ΔΕΘ, στις 9 Σεπτεμβρίου, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έχει κάτι διαφορετικό από το παρελθόν να πει καθώς θα κάνει απολογισμό πεπραγμένων, κάτι που δεν έκανε κανείς μέχρι τώρα, τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος.


Ειδικότερα για τη Θεσσαλονίκη, όπου στο παρελθόν είχαν καταντήσει «ανέκδοτα» ζητήματα όπως το μετρό, οι σήραγγες των Τεμπών και ο ΟΑΣΘ, ο πρωθυπουργός, όπως ανέφερε ο Σ. Φάμελλος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 FM», «έχει τη δυνατότητα να πει φέτος πως αυτή τη φορά όλα προχωράνε σωστά».

Η διάνοιξη των σηράγγων του μετρό έχει ολοκληρωθεί, η Θεσσαλονίκη «έχει πλέον έναν δημόσιο ΟΑΣΘ και νέα επιχείρηση που θα σχεδιάσει τη λειτουργία και του ΟΑΣΘ και του μετρό», στα Τέμπη «περνάμε πλέον από σήραγγες», «έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία του λιμανιού» και «πολλά άλλα γίνονται και δεν εξαγγέλλονται απλώς», υπογράμμισε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

«Κάποια στιγμή, αυτή η συζήτηση για το τι θα εξαγγείλει και τι θα δώσει ο πρωθυπουργός στη Θεσσαλονίκη είχε αρχίσει να ενοχλεί τους Θεσσαλονικείς γιατί μας περνούσαν για ιθαγενείς και μας έφερναν χάντρες και καθρεφτάκια μιας και πολλές φορές είχαμε γίνει μάρτυρες εξαγγελιών που ποτέ δεν είχαν υλοποιηθεί για την πόλη μας» σημείωσε ο κ. Φάμελλος, επισημαίνοντας πως «ο πρωθυπουργός, τη φετινή χρονιά, έχει κάτι διαφορετικό να πει στη Θεσσαλονίκη. Έχει την ευκαιρία να κάνει απολογισμό, κάτι που δεν έκανε ποτέ κανείς έως τώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: