ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Παραιτήθηκαν Σταύ. Παπασταύρου, Γιάννης Μπρατάκος

«Ο Υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, υπέβαλαν πριν από λίγο στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη τις παραιτήσεις τους» λένε οι πληροφορίες.

Ο Παύλος Μαρινάκης επιβεβαίωσε στο press room ότι δύο υπουργοί της κυβέρνησης συναντήθηκαν με τον μεγαλοεπιχειρηματία και εκδότη των εφημερίδων «ΤΑ ΝΕΑ», «ΤΟ ΒΗΜΑ» και του τηλεοπτικού σταθμού Mega, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε λόγο για φιλική συνάντηση το βράδυ της Κυριακής, επιβεβαιώνοντας την αναφορά για τη συνάντηση των δύο υπουργών με τον Βαγγέλη Μαρινάκη που έκανε δύο φορές στη Βουλή ο Νίκος Ανδρουλάκης, απαντώντας με αυτό τον τρόπο στις κατηγορίες που του είχαν εκτοξεύσει κυβερνητικά στελέχη περί «θυρωρού» συμφερόντων.

 Η επιβεβαίωση του Παύλου Μαρινάκη για τη συνάντηση δύο υπουργών της κυβέρνησης με τον Βαγγέλη Μαρινάκη έρχεται ενώ όλες αυτές τις ημέρες η κυβέρνηση κατήγγειλε την αποκάλυψη της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ», για μονταζιέρα στις ηχογραφημένες συνομιλίες του σταθμάρχη και μηχανοδηγών, ως πίεση και παραπληροφόρηση από οικονομικά συμφέροντα.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας από το ieidiseis, οι δύο υπουργοί που συναντήθηκαν με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν ο Σταύρος Παπασταύρου, υπουργός Επικρατείας και ο Γιάννης Μπρατάκος, υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού, δηλαδή, πρόκειται για δύο εκ των πλέον στενών συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη.
 
Της... αγίας παραίτησης γίνεται πια στην ΝΔ
 
Στο μεταξύ της... αγίας παραίτησης γίνεται πια στην ΝΔ, που μόλις πριν λίγο είχαμε δύο ακόμη παραιτήσεις, προηγηθείσας αυτής του Ταμήλου, για την αηθή συμπεριφορά του, ένατι των νεκρών του εγκλήματος στα Τέμπη. Ήρθαν μετά το... ξεβράκωμα που υπέστησαν από το ΒΗΜΑ της Κυριακής και την επιβεβαίωση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο  Παύλο Μαρινάκη οι δύο ανώτατοι κυβερνητικοί άνδρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες επιβεβαιωμένες, ραγδαίες εξελίξεις παρουσιάζονται στην κυβέρνηση Μητσοτάκη μετά την αποκάλυψη της συνάντησης του Σταύρου Παπασταύρου και του Γιάννη Μπρατάκου με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς οι δύο υπουργοί παραιτήθηκαν.

«Ο Υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, υπέβαλαν πριν από λίγο στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη τις παραιτήσεις τους» λένε οι πληροφορίες.
 
Όπως έγινε γνωστό ο πρωθυπουργός τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία και έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις τους» λέει το Μαξίμου, ενώ κυβερνητικές πηγές σημειώνουν ότι «η συμμετοχή σε μια κοινωνική συνάντηση έστειλε το λάθος μήνυμα». 
 
Όμως δεν πρόκειται περί λάθους κίνησης των παραιτηθέντων. Απλά, βλέπουν ότι τα πράγματα σκουραίνουν για την ΝΔ μετά την κατακραυγή που υφίστανται για το έγκλημα των Τεμπών και επιδίωξαν να αποκαταστήσουν καλές σχέσεις με τον εκδότη του συγκροτήματος Βαγγ. Μαρινάκη. 
 
Κι αυτήν την προσωπική κίνηση διάσωσής τους δεν την είδαν με καλό μάτι στου Μαξίμου,  αφού η γραμμή είναι όλοι μαζί στηρίζουμε τον Κώστα Αχ. Καραμανλή, προστατευόμενο του Κυρ. Μητσοτάκη, που ένας Θεός ξέρει με τι τον κρατά ο πρώην υπουργός των Τεμπών!
 
Και στις δύο περιπτώσεις πάντως, η κυβέρνηση απέφυγε  να αναφέρει το όνομα του Βαγγέλη Μαρινάκη, βρισκπ[ομενη σε αμηχανία μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: