ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

ΕΚΠ: Επίθεση από τα Νερά Ζαγόρι στον πρόεδρο συνδικαλιστή


`

«Η ίδρυση του σωματείου στην συγκεκριμένη επιχείρηση πριν ένα χρόνο, είναι αυτή που έχει τρομοκρατήσει την εργοδοσία»

 «Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας καταγγέλλει την εργοδοσία ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ (Νερά Ζαγόρι) με έδρα τα Ιωάννινα,  που προσπαθεί να τρομοκρατήσει τους εργαζομένους της επιχείρησης και τους εκπροσώπους τους, έτσι ώστε να σταματήσουν να διεκδικούν τα δίκαια αιτήματα τους και να βάλει εμπόδια για την υπογραφή επιχειρησιακής σύμβασης» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας.

Και συνεχίζει:.

«Η επίθεση της εργοδοσίας που έγινε στον πρόεδρο του σωματείου, αποδεικνύει ότι  είναι στριμωγμένη από τις αγωνιστικές διεκδικήσεις των εργαζομένων και από την απόφαση τους μέσω της Γενικής τους Συνέλευσης να προχωρήσουν σε 2ωρες στάσεις εργασίας ως πρώτη απάντηση για την αρνητική στάση της εργοδοσίας να συζητήσει τα συλλογικά αιτήματα από πλευράς των εργαζομένων και την υπογραφή  επιχειρησιακής σύμβασης.

»Η ίδρυση του σωματείου στην συγκεκριμένη επιχείρηση πριν ένα χρόνο είναι αυτή που έχει τρομοκρατήσει την εργοδοσία η οποία είχε πρωτοστατήσει μαζί με άλλους βιομηχάνους στον κλάδο  τροφίμων και ποτών, για δουλειά μέχρι τελικής πτώσης,  καθώς βλέπει ότι οι εργαζόμενοι οργανωμένα πλέον διεκδικούν καλύτερες συνθήκες εργασίας, αυξήσεις στους μισθούς, ένα καλύτερο αύριο για αυτούς και τις οικογένειες τους.

»Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας και τα συνδικάτα του, στεκόμαστε αλληλέγγυα δίπλα στους εργαζόμενους και το σωματείο της επιχείρησης ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ στον αγώνα που δίνουν για υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας, παρά την προσπάθεια τρομοκράτηση τους  από την πλευρά του εργοδότη και την επίθεση ταξικού μίσους  που δέχτηκαν αυτοί και ο πρόεδρος του σωματείου. Η τρομοκρατία δεν θα περάσει»

Δεν υπάρχουν σχόλια: