ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 23 Μαρτίου 2024

Συνάντηση με τη Λιμενάρχη Θήρας κα. Παναγιώτα Κούτρα

Η Ένωση Ξενοδόχων   Σαντορίνης

Συνάντηση με τη Λιμενάρχη Θήρας Παναγιώτα Κούτρα πραγματοποίησε η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης στο χώρο της στο δρόμο Φηρών - Πύργου.

Από πλευράς Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρός της Αντώνης Παγώνης και η γραμματέας του Δ.Σ. Μαργαρίτα Καραμολέγκου.

Αφού καλωσόρισαν και ευχήθηκαν στη Λιμενάρχη καλή θητεία και επιτυχία στο δύσκολο έργο της στο  νησί μας, οι εκπρόσωποι της Ένωσης των Ξενοδόχων συζήτησαν με την κυρία Κούτρα θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της εστιάζοντας στην ανάγκη ομαλής λειτουργικότητας και καλυτέρευσης της κακής εικόνας του Αθηνιού, ως κύριας λιμενικής πύλης εισόδου των επισκεπτών στο νησί μας.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης κύριος Παγώνης ανέφερε στη Λιμενάρχη Θήρας κυρία Κούτρα ότι  από πλευράς τους υπάρχει ένας αξιόπιστος συμπαραστάτης στο έργο του Λιμεναρχείου, ενώ η κυρία Καραμολέγκου ανέφερε ότι γνώμονας κάθε ενέργειας όλων μας θα πρέπει να είναι το καλό του νησιού συνολικά και για το όφελος όλων, και όχι τα προσωπικά και επαγγελματικά συμφέροντα ατόμων και κλάδων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συναποφασίστηκε με πρωτοβουλία της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης να διοργανωθεί το προσεχές διάστημα μια ευρεία συζήτηση με το σύνολο των παραγωγικών φορέων του νησιού (Σύλλογοι, Ενώσεις κ.λπ) ώστε ενόψει της έναρξης της καλοκαιρινής  περιόδου, να τεθούν στο τραπέζι τα σημαντικά προβλήματα που απασχολούν το νησί, με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για όλους συνολικά και την ομαλότερη δυνατή και χωρίς προβλήματα πορεία της φετινής τουριστικής περιόδου.

Στη συνάντηση συμμετείχε και ο οπλονόμος του Λιμεναρχείου Θήρας Μανώλης Βελεγράκης.



Δεν υπάρχουν σχόλια: