ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Δύο ψυχές στο ίδιο σώμα για το νόστιμο ήμαρ εξουσίας!

Φωτογραφική σύνθεση από piperata.gr

 


Παρά τον... αγώνα σούμο, με πρωταγωνιστές τον Κυρ. Μητσοτάκη και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο πρώτος την Τρίτη  στα Καλάβρυτα!

Μετά το χθεσινό στραπάτσο που υπέστη κατά την τριήμερα συνεδρίαση της Βουλής για την επιβεβαίωση ότι στον γλιστερό δρόμο των σκανδάλων, με κορυφαίο αυτό της αποσιώπησης του εγκλήματος  των Τεμπών και της κάλυψης του πρ. υπουργού του Κώστα Αχ. Καραμανλή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν επιλέγει για την έναρξη του προεκλογικού του αγώνα τις Σέρρες, εκλογική περιφέρεια του εγκαλούμενου πρ. υπουργού, αλλά τα Καλάβρυτα, με πολύ πιθανή την παρουσία του βουλευτή Αχαΐας του Κόμματος Ανδρ. Κατσανιώτη, προσκείμενου στο κλίμα Σαμαρά.

Οι ευνοϊκές συνθήκες δύο ψυχών στο ίδιο σώμα, ήτοι Μητσοτακικών και Σαμαρικών, ενόψει του νόστιμου ήμαρ της επανεκλογής, από χθες έβαλαν σε νέα ρότα τους ενοίκους του Μαξίμου, παρά τον... αγώνα σούμο, που βρίσκεται σε εξέλιξη από την Κυριακή, με πρωταγωνιστές τον Κυρ. Μητσοτάκη και τον Βαγγέλη Μαρινάκη μετά την αποκάλυψη της εφημερίδας ΒΗΜΑ της Κυριακής

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, η έναρξη της προεκλογικής περιόδου για την ΝΔ, θα γίνει από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, από την Αχαΐα, όπου το πρωί της Τρίτης 2 Απριλίου θα βρεθεί στα Καλάβρυτα, δίνοντας έτσι το σήμα της εκκίνησης, ενώ το πρόγραμμά του αναμένεται να οριστικοποιηθεί εντός των επόμενων ωρών.

Σημειώνεται πως ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί μόνο τα Καλάβρυτα και δεν θα υπάρξουν στάσεις στο Αίγιο ή την Πάτρα, φοβούμενος αντιδράσεις έναντι της πολιτικής του, ενώ η επίσημη ανακοίνωση της επίσκεψης αναμένεται να γίνει και επισήμως σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: