ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

«Ούτε ουδέτερη ούτε Ανεξαρτητη είναι η Δικαιοσύνη»

Στις 26-1-2024, ο Παύλος Πολάκης ως προσκεκλημένος ομιλητής της Ν.Ε. Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ, ενώπιον μεγάλης συγκέντρωσης πολιτών της Αριστεράς, είχε διακηρύξει την ανάγκη θεσμοθέτησης δεύτερης Σχολής Δικαστών από την οποία θα βγουν νέα μυαλά της Δικαιοσύνης. Παράλληλα είχε επικρίνει την κυβέρνηση Μητσοτάκη που κατήργησε την Νομική Σχολή Πάτρας, που είχε ιδρυθεί από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα.

 «...τουλάχιστον ένα σοβαρό Τμημα των ανώτερων βαθμών της» γράφει στο facebook ο Παύλος Πολάκης!

«Εχουν περάσει τόσες μέρες από την αποκάλυψη της παραποίησης των ηχητικών των συνομιλιών σταθμάρχη μηχανοδηγού της μοιραίας βραδιάς και η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΕΡΕΥΝΑ για το ποιος τα παραποίησε και τα έδωσε στο Πρώτο Θέμα».

Αυτά γράφει στην προσωπική του σελίδα στο facebook o Παύλος Πολάκης για το δημοσίευμα της εφημερίδας ΒΗΜΑ του Βαγγέλη Μαρινάκη, την π. Κυριακή!

Και σημειώνει:

«Αν τους πω, πως συνειδητά δεν κάνουν τη δουλειά τους θα βγει η Ένωση δικαστών και Εισαγγελέων να πει πως παρεμβαίνω στο έργο της Δικαιοσυνης όπως τότε που ρώταγα δημόσια γιατί καθυστερούν συγκεκριμένες υποθέσεις!

Ούτε ουδέτερη ούτε Ανεξάρτητη είναι η Δικαιοσύνη, τουλάχιστον ένα σοβαρό Τμήμα των ανώτερων βαθμών της!».


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: