ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Ψυχοβγάλσιμο για την κυβέρνηση απόψε η Βουλή!

Γύρω στις 22:00 αναμένεται να μιλήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση έχουν βρεθεί κυβέρνηση και ΝΔ που θεωρούσαν ότι θα κάνουν «περίπατο» με την πρόταση δυσπιστίας καθώς έχοντας την πλειοψηφία στη Βουλή φαντασιόνονταν μόνο τα αλληλοχειροκροτήματά τους. 

Γύρω στις 22:00 αναμένεται να τοποθετηθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τους επιτελείς του να προσπαθούν να προσανατολίσουν την ομιλία του όχι σε απαντήσεις για την εθνική τραγωδία στα Τέμπη και τη συγκάλυψή της αλλά σε κορώνες λαϊκισμού και ψεμάτων στην απέλπιδα προσπάθεια να αποπροσανατολίσει τη συζήτηση την ίδια ώρα που η κοινωνία βοά.

Η συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας, όμως, έχει εξελιχθεί σε πολιτικό μαρτύριο για τον πρωθυπουργό και τους βουλευτές της ΝΔ που δέχονται τα συντονισμένα πυρά από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης που συνεπέγραψαν την πρόταση καθώς οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μια την άλλα καταδεικνύοντας το όργιο συγκάλυψης για την τραγωδία στα Τέμπη.

Λίγο πριν τις 17:00 ξεκίνησαν οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών με τον πρόεδρο της Νίκης Δημήτρη Νατσιό να ανεβαίνει πρώτος στο βήμα. Ακολούθησε ο Βασίλης Στίγκας από τους Σπαρτιάτες και ο Αλέξης Χαρίτσης από την ΚΟ της Νέας Αριστεράς. 

Σημειώνεται ότι ο κύκλος αρχηγών είχε προγραμματιστεί να ανοίξει με την ομιλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου, η οποία ωστόσο δήλωσε κόλλημα και έτσι πήρε αργότερα, τον λόγο. 

«Να απαλλαγεί ο τόπος από την επάρατη ακρονεοφιλελεύθερη παράταξη» ζήτησε ο Κυρ. Βελλπόπουλος.

«Η δολοφονία 57 ψυχών στα Τέμπη είναι τραγικό δυστύχημα λόγω ανθρώπινου λάθους, όχι έγκλημα, είπε από το βήμα της Βουλής ο Δημήτρης Νατσιός

Από πλευράς του ο Αλέξης Χαρίτσης επισήμανε ότι «η κυβέρνηση αυτή, η κυβέρνηση της Δεξιάς, η κυβέρνηση της ΝΔ, πρέπει να φύγει. Να πέσει. Να τελειώνουμε με το καθεστώς της ανομίας και της προσβολής προς τη Δημοκρατία μας».

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατά την παρέμβασή της χαρακτήρισε «μεγάλο απόντα» τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κάνοντας λόγο για «πράξεις συγκάλυψης της κυβέρνησης» και  λέγοντας στους βουλευτές της ΝΔ ότι η σημερινή ψήφος τους θα τους στιγματίσει για πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: