ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας Φ. Ζαΐμη


Με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Β. Κικίλια, ενόψει της αντιπυρικής περιόδου

Συνεχίζοντας τις επαφές του με κυβερνητικά στελέχη, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας, Φωκίων Ζαΐμης, συναντήθηκε με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα στο πλαίσιο της βέλτιστης οργάνωσης και προετοιμασίας ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Στη συνάντηση τέθηκαν επίσης η στελέχωση του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό, όπως επίσης η παράταση των δώδεκα συμβασιούχων του Τμήματος, αλλά και η δημιουργία του Περιφερειακού Κέντρου Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας με έδρα τη Πάτρα.

«Ο σωστός επιχειρησιακός σχεδιασμός εν όψει της επερχόμενης αντιπυρικής περιόδου και η αποτελεσματική συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων αποτελούν τα κεντρικά σημεία για την ενίσχυση της πρόληψης και της ετοιμότητας την ώρα της κρίσης με σκοπό τη προάσπιση της ανθρώπινης ζωής και του φυσικού μας πλούτου. Επεξεργαζόμαστε καινοτόμες προτάσεις και μελλοντική συνεργασία σε επιμέρους προγράμματα στο πλαίσιο των οικονομικών δυνατοτήτων της Περιφέρειας»  δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Φ. Ζαΐμης.

Στη συνάντηση μετείχαν ο υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος, Νίκος Ρουμελιώτης, ο ΓΓ Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Παπαγεωργίου, ο Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας, Αντιπύραρχος, Βασίλης Σολδάτος και ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας, Νίκος Γυφτάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: