ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Οι «παραιτήσεις» είναι επιβεβαίωση της διαπλοκής


 Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μιλά για κυβέρνηση που «πιάστηκε με την γίδα στην πλάτη»! Αμήχανη δήλωση  Μητσοτάκη

Με μία καυστική ανακοίνωση σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τις ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση με τις Παραιτήσεις του Γιάννη Μπρατάκου και του Σταύρου Παπασταύρου μετά την αποκάλυψη της συνάντησης που είχαν με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Για μια ακόμη φορά πιάστηκαν «με τη γίδα στην πλάτη».

Οι αναγκαστικές "παραιτήσεις" των πιο στενών συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη επιβεβαιώνουν τη διαπλοκή στην οποία η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει βουτηχτεί.

Μετά τον Γρηγόρη Δημητριάδη, ήρθε σήμερα η σειρά των Γιάννη Μπρατάκου και Σταύρου Παπασταύρου. Καλή τύχη στους επόμενους...» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ.

Οι πρώην πλέον υπουργοί παραιτήθηκαν μετά την αποκάλυψη για τη συνάντηση που είχαν με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο σπίτι του επιχειρηματία.

Ο πρωθυπουργός απόψε μπαίνοντας στη Βουλή ρωτήθηκε για το τι ακριβώς συνέβη, απάντησε με ένα αμήχανο σχόλιο, λέγοντας στα parapolitika.gr, «αυτά έχει η πολιτική, να ακούσετε την ομιλία μου».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: