ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

Έκανε συμφωνία με το Μαξίμου τι θα πει στη Βουλή - Όλο το παρασκήνιο

Ο Κώστας Καραμανλής στη Βουλή 
Τηλεφωνήματα με κεντρική εντολή από τη ΝΔ στους γαλάζιους βουλευτές να είναι παρόντες στην  ομιλία του Κώστα Αχιλ. Καραμανλή στη Βουλή

Σε συνεχή επικοινωνία με το Μέγαρο Μαξίμου βρίσκεται ο Κώστας Αχ. Καραμανλής για να εμφανιστεί στη Βουλή επί της πρότασης δυσπιστίας για το έγκλημα στα Τέμπη, τη συγκάλυψη και τη μονταζιέρα.

Ο πρώην υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κατόπιν πιέσεων από την κυβέρνηση αλλά και από γαλάζιους βουλευτές, αποφάσισε να πάρει τελικά να μιλήσει στη Βουλή.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, του πάντα πληροφορημένου σάιτ της avgi.gr, από τη Νέα Δημοκρατία έπαιρναν τηλέφωνο όλους τους γαλάζιους βουλευτές και τους καλούσαν να βρίσκονται το απόγευμα στη Βουλή για την ομιλία του Κώστα Αχ. Καραμανλή. Μάλιστα, κάτι αντίστοιχο γίνηκε και από το γραφείο του πρώην υπουργού, ζητώντας από τους βουλευτές της ΝΔ να είναι παρόντες, δείχνοντας την συμπαράστασή τους.

Τα τηλεφωνήματα που έγιναν από τη ΝΔ, με κεντρική εντολή, δείχνουν ότι ο Κώστας Αχ. Καραμανλής έχει έρθει σε συμφωνία με το Μαξίμου για το τι θα πει. 

Και όλα τα βλέμματα στράφηκαν στην ώρα που θα έπερνε τον λόγο ο πρώην υπουργός Υποδομών, ο οποίος διέρρεε ότι θα μιλήσει στην Ολομέλεια επειδή τοποθετείται «θεσμικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: