ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Π. Πολάκης: Έπαιζε τένις ο Μητσοτάκης την ώρα της συζήτησης στη Βουλή για τα Τέμπη;


Απαντήσεις από τον Κυριάκο Μητσοτάκη σχετικά με την πληροφορία ότι ο πρωθυπουργός την ώρα που συζητιόταν στη Βουλή το πόρισμα της εξεταστικής για το έγκλημα των Τεμπών, έπαιζε τένις με τρεις φίλους του ζητά ο Παύλος Πολάκης.

Όπως σημειώνει, πρόκειται για πληροφορία που έφτασε στον τομέα Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ.  

«Συγκεκριμένα την Τετάρτη 20/3, μεταξύ 6-8 μμ στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Αθηνών Λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας στο Ζάππειο στο γήπεδο νούμερο 6;» διερωτάται τομεάρχης Διαφάνειας της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προσθέτει:«Τόση έλλειψη ενσυναίσθησης, τόση αμεριμνησία, τόση γαϊδουριά; Μην επικαλεστείτε το ηλεκτρονικό σύστημα κράτησης των γηπέδων, ξέρουμε πως η κράτηση δεν έγινε στο όνομα κάποιου εκ των 4 παικτών... Μήπως να ρωτήσουμε τον Αλέξανδρο Αθανασίου και την κα. Καΐρη;» καταλήγει με νόημα ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος συνοδεύει την ανάρτησή του από παλαιότερη φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη που παίζει τένις.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: