ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Σ. Κεδίκογλου: Εμείς λευκή επιταγή δεν δίνουμε

 

Δήλωση του τομεάρχη Κλιματικής Κρίσης για την αγορά των Κάναντερ - Οφείλουμε να ελέγχουμε πού πάει το κάθε ευρώ του Έλληνα φορολογούμενου


Δήλωση on camera του τομεάρχη Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία:

«Στη συζήτηση για την προμήθεια - σε βάθος 8ετίας - νέων αεροπλάνων Canadair στη Βουλή, αναδείχθηκαν δυστυχώς οι αδυναμίες προετοιμασίας ενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδου που ξεκινά σε λίγες μέρες. Προέκυψαν όμως και θέματα διαχείρισης δημοσίου χρήματος.

Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί το επείγον των αναγκών λόγω της δικής της καθυστέρησης - Καθυστέρηση λόγω ανικανότητας ή σκόπιμη; - και προχωρά σε προμήθειες αυξημένου κόστους χωρίς να αποκλείει απευθείας αναθέσεις.

Ας ακούσει ο ελληνικός λαός τους αριθμούς: 480 εκατομμύρια δέσμευσε η ηγεσία για την επόμενη 5ετία, 10 εκατομμύρια ανά μέσο μόνο για ενοικίαση! Όταν το συνολικό ποσό επί ΣΥΡΙΖΑ ήταν 68 εκατομμύρια για 4 χρόνια!

Άλλο σημείο: Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου διορθώνει μετά από λίγες μέρες την δέσμευση του υφυπουργού από 80 σε 96 εκατομμύρια λόγω λανθασμένων υπολογισμών; Σε όλα τα παραπάνω είναι οι υπογραφές του γραμματέα και υφυπουργού και όχι του ιδίου του υπουργού!

Οι μηχανικοί αεροσκαφών καταγγέλλουν ότι η συντήρηση των υπαρχόντων Canadair δε θα γίνεται πλέον από την ΕΑΒ αλλά στη Γαλλία έναντι 80 εκατομμυρίων ευρώ για τέσσερα έτη!

Αυτά για να είναι σε γνώση του ελληνικού λαού που ματώνει για να εξοπλίζει τη χώρα.

Εμείς λευκή επιταγή δεν δίνουμε. Οφείλουμε να ελέγχουμε πού πάει το κάθε ευρώ του Έλληνα φορολογούμενου».

 Σ. Κεδίκογλου: Εμείς λευκή επιταγή δεν δίνουμε - Οφείλουμε να ελέγχουμε πού πάει το κάθε ευρώ του Έλληνα φορολογούμενου

 

Ανοχή τέλος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: