ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

Κοινωνικά φροντιστήρια Αιγιάλειας με αρωγό την ΠΔΕ

 


Στηρίζει την τακτική που αναθέτει στους ιδιώτες την παραπαιδεία επ΄ ωφελεία τους, αλλά δεν αναλαμβάνει το κράτος την πλήρη μόρφωση των παιδιών!

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδα συνεργάζεται και φέτος με την Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων & Αιγιαλείας στο πλαίσιο στήριξης των οικονομικά αδύναμων και άπορων οικογενειών που αδυνατούν να στείλουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικά φροντιστήρια, προκειμένου να συνεχίσει να λειτουργεί το Κοινωνικό Φροντιστήριο στην Αιγιάλεια και για το τρέχων έτος.

Δηλαδή, εν ολίγοις στηρίζει την τακτική που αναθέτει στους ιδιώτες την παραπαιδεία επ΄ ωφελεία τους, αλλά δεν αναλαμβάνει το κράτος την μόρφωση των παιδιών!

Με αυτό το τρόπο θα παρέχονται δωρεάν μαθήματα σε μαθητές, οι οικογένειες των οποίων δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να ανταπεξέλθουν.

 «Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στηρίζει δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης με σκοπό τη  δημιουργία ίσων ευκαιριών στην μάθηση σε όλους τους μαθητές . Έχει μεγάλη σημασία να νιώσουν ισότιμοι, ότι όλοι ξεκινούν από την ίδια αφετηρία, έχουν τα ίδια εφόδια, ούτως ώστε  κανένας μαθητής ή μαθήτρια να μη μείνει  στο περιθώριο»,

αναφέρει στην  ανακοίνωση του ο περιφερειάρχης Χαρ. Μπονάνος, λες και θα νοιώσει ισότιμα ο νέος που καταφεύγουν οι γονείς του στην ελεημοσύνη του δεσπότη ή του αντιπεριφερειάρχη με αυτόν τον νέο που ο μπαμπάς του έχει την οικονομική δυνατότητα να μεριμνήσει για να μορφωθεί ο γιος του!

Εάν όμως το ίδιο δημόσιο σχολείο, παρείχε το ίδιο επίπεδο μόρφωσης, σε όλα τα παιδιά, δεν θα υπήρχε λόγος υποτίμησης αλλά αντιθέτως ισότιμης παροχής γνώσεων, με την συμβολή των φόρων που αποδίδουν στην πολιτεία, ανάλογα με την φοροδοτική δυνατότητά τους!

«Συγχαίρουμε ακόμα μια φορά την Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων & Αιγιαλείας και το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιερώνυμο για τo εξαιρετικό κοινωνικό έργο που επιτελούν στη Μητρόπολη» δηλώνει ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης ΠΔΕ Χαράλαμπος  Μπονάνος.

Κι έτσι ο κάθε εκπρόσωπος του Ύψιστου, δόξη και τιμή, αναλαμβάνει καθήκοντα της Πολιτείας! Με κομποσκοίνια, φυλαχτά μαγίστρες κι επιστροφή στην παραμυθία του κρυφού σχολειού!

Εκλογές ευρωπαϊκές γαρ, όπου να 'ναι...

Δεν υπάρχουν σχόλια: