ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα Τέμπη έξω από τη Βουλή

 

 

«Μπαζώνετε πιο γρήγορα, θα μας πνίξει το ποτάμι» αναγράφεται σε χαρτόνι που κρατά ένας από τους συγκεντρωμένους!

Διαμαρτυρία για τα Τέμπη στο Σύνταγμα, με φοιτητές και οργανώσεις της Αριστεράς να φωνάζουν συνθήματα κατά της Νέας Δημοκρατίας και της επιχείρησης συγκάλυψης του εγκλήματος, έχουμε από το απόγευμα.

Κρατώντας πανό οι συγκεντρωμένοι πέρασαν αιφνιδιαστικά τον δρόμο κι έφτασαν στα όρια του προαυλίου χώρου της Βουλής, όπου υπενθυμίζεται ότι διεξάγεται η συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Ο κόσμος σχημάτισε με χαρτόνια τη φράση «Καμία Συγκάλυψη» με φόντο τη Βουλή και τις διμοιρίες των ΥΜΕΤ, ενώ άναψαν και καπνογόνα.
 
«Μπαζώνετε πιο γρήγορα, θα μας πνίξει το ποτάμι» αναγράφεται σε χαρτόνι που κρατά ένας από τους συγκεντρωμένους, με την φράση «συγκάλυψη Μαξίμου ΑΕ» και την λέξη «έγκλημα» να συνοδεύει ένα σκίτσο όλο νόημα, για την επιχείρηση συγκάλυψης από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: