ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την κυβέρνηση της μονταζιέρας:

 

 

«Δεν ντρέπονται να κοιτάξουν στα μάτια τους συγγενείς των θυμάτων αλλά και στους πολίτες αυτής της χώρας.Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο χρόνος τους τελειώνει»

«Είχε πρόσβαση στα ηχητικά ο πρωθυπουργός;» αναρωτήθηκε με νόημα από το βήμα της Βουλής ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατά τη συζήτηση στην πρόταση δυσπιστίας ο Νίκος Παππάς, ο οποίος τόνισε πως ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να έρθει στη Βουλή και να δώσει απαντήσεις για την κυβερνητική μονταζιέρα.

«Είχε μιλήσει με τον κ. Τερεζάκη; Πώς κατέληξε την επομένη μέρα στο συμπέρασμα περί «ανθρωπίνου λάθους;» , ήταν τα ερωτήματα που πρόσθεσε με αποδέκτη τον πρωθυπουργό ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, η μοναδική κυβέρνηση της μεταπολίτευσης, που με αντιθεσμικά παραμάγαζα και πρακτικές παρακολουθούσε επί μακρόν τους πολιτικούς αντιπάλους της, την ηγεσία του στρατού αλλά και τα ίδια του τα στελέχη.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, η μοναδική κυβέρνηση της χώρας που καταγγέλθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για παραβάσεις στο κράτος δικαίου, τολμά να επιτίθεται μέσω του εκπροσώπου της, Παύλου Μαρινάκη με τον πιο χυδαίο τρόπο στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Προφανώς όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται.

Σήμερα, κλονισμένοι από τις αλλεπάλληλες αποκαλύψεις, έξυσαν και τον πάτο του βαρελιού της αντιθεσμικής τους συμπεριφοράς.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να μπαζώσει την αλήθεια για το έγκλημα των Τεμπών σε όλες τις φάσεις, από την πρώτη ημέρα μέχρι και σήμερα, μετά και τις νέες αποκαλύψεις για την κυβερνητική μονταζιέρα βλέπει το αφήγημά της να καταρρέει.

Δεν απαντά ποιοι και πώς διέρρευσαν τα ηχητικά ντοκουμέντα πριν καν φθάσουν στη δικαιοσύνη και τα μόνταραν για να τα διοχετεύσουν στηρίζοντας το αφήγημα του ανθρώπινου λάθους και μόνο αυτού.

Το χειρότερο όμως είναι ότι λίγες ημέρες μετά ο πρωθυπουργός επικαλείτο τις παράνομα διοχετευμένες συνομιλίες από τα Τέμπη, μεταξύ αυτών και της μονταρισμένης συνομιλίας, και δεν ντρέπονται να κοιτάξουν στα μάτια τους συγγενείς των θυμάτων αλλά και στους πολίτες αυτής της χώρας.

Τέλος, στην αγωνία του να περιορίσει τη ζημιά στην κυβέρνηση από την αποκάλυψη των σχέσεων με περίεργες εταιρείες χειραγώγησης της κοινής γνώμης ο κ. Μαρινάκης δεν μπόρεσε να αρνηθεί τη σχέση τους με την ΝΔ, αλλά περιορίστηκε να αναφέρει πως εκείνος εκπροσωπεί αποκλειστικά την κυβέρνηση.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο χρόνος τους τελειώνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: