ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Στον πάγο απογευματινά χειρουργεία του «Άγιου Ανδρέα»

 


Άρνηση συμμετοχής από το νοσηλευτικό προσωπικό αφού δεν λειτουργεί η χειρουργική αίθουσα που είναι κλειστή


Αδύνατη είναι προς το παρόν η λειτουργία απογευματινών χειρουργείων στον «Αγιο Ανδρέα». Κι αυτό διότι κανένα μέλος της νοσηλευτικής κοινότητας του νοσοκομείου δεν έχει δηλώσει διαθεσιμότητα να συμμετάσχει.

Σε ό,τι αφορά τον «Αγιο Ανδρέα» ενώ έχουν δηλώσει συμμετοχή οι κλινικές: χειρουργική, πλαστική χειρουργική και ουρολογική, όπως λέγεται «δεν είναι δυνατόν να ξεκινήσουν τα απογευματινά χειρουργεία, καθώς δεν υπάρχει συμμετοχή από το νοσηλευτικό προσωπικό».

Ο ίδιος προσθέτει ότι «εμείς ως νοσοκομείο και γενικότερα από την εικόνα που έχω σε επίπεδο 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας δεν έχουμε μεγάλες λίστες αναμονής. Και ο χρόνος αναμονής σε κάποιες κλινικές δεν ξεπερνάει τους 4-6 μήνες. Δηλαδή δεν έχουμε πρόβλημα αντίστοιχο με αυτό που καταγράφεται στα νοσοκομεία της Αθήνας».

Ο κ. Στελλάτος καταθέτει την άποψη ότι εάν λειτουργούσαν όλες οι χειρουργικές αίθουσες θα είχαν καλυφθεί όλες οι λίστες. Κι ακόμη, εάν λειτουργούσε η μία χειρουργική αίθουσα που είναι κλειστή θα καλύπτονταν όλα τα περιστατικά.

Πάντως δεν καταγράφεται  ενδιαφέρον και από τους πολίτες να λάβουν μέρος στα απογευματινά χειρουργεία, με δεδομένη την οικονομική δυσκολία που αντιμετωπίζουν.

Αντίθετα στο ΠΓΝΠ συνεχίζονται με μικρή συμμετοχή τα απογευματινά χειρουργεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: