ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Οκτώ Ήχοι για τη Μαργαρίτα", από την Τασία Ευσταθίου

 

 

Η πολυγραφότατη Αχαιή συγγραφέας παρουσιάζει το νέο της πόνημα στη Στέγη Γραμμάτων «Κωστής Παλαμάς» τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2024 στις 7.00 μ.μ

Ένα ακόμη πόνημα από την πολυγραφότατη Αχαιή συγγραφέα Τασία Ευσταθίου κάνει την εμφάνισή του στην Πάτρα, στην Στέγη Γραμμάτων, επί της οδού Κορίνθου, στις 1 Απριλίου.

Σε σχετική πρόσκλησή της η συγγραφέας αναφέρει τα παρακάτω:

«Θα ήταν ιδιαίτερη χαρά μου η παρουσία σας στο Φιλολογικό Βραδινό στην εμβληματική αίθουσα της Στέγης Γραμμάτων «Κωστής Παλαμάς» στην οδό Κορίνθου πλησίον της Κολοκοτρώνη τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2024 στις 7.00 μ.μ.

Θα συνομιλήσω με τον πνευματικό άνθρωπο και συγγραφέα των Ερωτικών του 21, Κυριάκο Δ. Σκιαθά, βαθύ γνώστη της εποχής της εθνικής Εποποιίας μας σε μια πολύ ενδιαφέρουσα βιβλιοπαρουσίαση για τα πρόσωπα που έδρασαν την ιστορική εκείνη περίοδο.

Τραγούδια από τον πιανίστα Χρήστο Θεοδωρόπουλο θα ντύσουν τη βραδιά που είναι αφιερωμένη στο ιστορικό μυθιστόρημα "Οκτώ Ήχοι για τη Μαργαρίτα", εκδ ΚΑΚΤΟΣ»


Δεν υπάρχουν σχόλια: