ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Όρκος, τσιμούσι, άδεια και τέλος Θητείας στη Θήβα

Στέφανος Κασσελάκης: Ορκίστηκε ο Πρόεδρο...
«Το Πυροβολικό, το Πυροβολικό, πολύ το αγαπώ. Στο κανόνι μου επάνω να πέσω κι ας πεθάνω...» είναι ένα παλιό εμβατήριο που έλεγαν οι μαυροσκούφηδες του Πυροβολικού. Τρίτος από αριστερά ο πρόεδρος Στεφ. Κασσελάκης.

  

Ο απόδημος Στέφανος  Κασσελάκης στα 36 του χρόνια απολύεται την ερχόμενη Τετάρτη - Παρέθεσε αναμνηστικό γεύμα στους συναδέλφους του! Και γιος μιντιάρχη επωφελείται του μέτρου!

 Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης ορκίστηκε σήμερα το πρωί, ανήμερα των γενεθλίων του στο Κέντρο Εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων στη Θήβα.

Μετά την ορκωμοσία του ο Στέφανος Κασσελάκης  έκανε το τραπέζι στους στρατιώτες με τους οποίους μοιράστηκε τον ίδιο θάλαμο.

«Η έκπληξη της τούρτας με τα κεράκια που θύμιζε «Μπέντζαμιν Μπάτον», πολλά χαμόγελα και ευχές από συνεργάτες, φίλους και στρατιώτες από τον θάλαμό του, περίμεναν τον Στέφανο Κασσελάκη στο γεύμα που παραχώρησε στην ταβέρνα της Θήβας, μετά την ορκωμοσία με αφορμή και τα γενέθλιά του.

 

Στιγμιότυπο από τα γενέθλια του Στ. Κασσελάκη.

Βέβαια έκαναν λάθος, το 35 έπρεπε να είναι 36, αφού είναι γεννημένος το 1988 αλλά του έκαναν και ένα χρόνο δώρο» αναφέρει η Αρετή Αθανασίου σε ανάρτησή της στο facebook.

Tο βράδυ θα γιορτάσει τα γενέθλιά του σε γνωστό μαγαζί στου Ψυρρή, με «προσκαλεσμένη όλη την Κουμουνδούρου», όπως ακούγεται.

Μετά την ορκωμοσία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει 5ημερη άδεια και θα γυρίσει στην Αθήνα. 

Στη συνέχεια, την ερχόμενη Τετάρτη, θα επιστρέψει στην Θήβα για να πάρει το απολυτήριό του από τον στρατό, στα 36 του χρόνια, γεννημένος το 1988.

Στο μεταξύ, πολλά πικρόχολα σχόλια ακούστηκαν από κύκλους της ΝΔ και γράφησαν στα φιλκά της μέσα ενημέρωσης για την στράτευση του Στέφ. Κασσελάκη, που δήθεν αποτελεί χαριστική εξαίρεση.

«Αν πρόσεχαν, στον ίδιο θάλαμο θα έβλεπαν μαζί με τον Στέφανο Κασσελάκη, ότι είναι και γιος σημαντικού παράγοντα του Μιντιακού χώρου, χωρίς να χαρακτηρίζεται απόδημος, όπως ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αλλά εντούτοις επωφελείται του μέτρου των αποδήμων» επισημαίνουν αυτοί που είναι γνώστες του γεγονότος!  

Τέλος αυτό που χαρακτηρίζει την στράτευση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι το γεγονός, πως η δημοσιότητά της εξελίχθηκε πέραν των αναμενόμενων ορίων και αποτελεί πλέον σημαντικπότητα που καταγράφεται στα ελληνικά στρατιωτικά δρόμενα της εποχής μας.

Ποτέ άλλοτε δεν υπήρξε αρχηγός κόμματος αξιωματικής αντιπολίτευσης, που λειτούργησε ανοικτά και μετείχε διαδικτυακά στην κομματική γραφειοκρατία, ενώ παράλληλα ασκούσε κανονικά τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις!

Πλην μίας περίπτωσης, αρχηγού μικρού κόμματος, του Παναγ. Κανελλόπουλου, που στρατεύτηκε όταν κηρύχθηκε η επιστράτευση για τον ελληνο-ιταλικό πόλεμο το 1940.  


Δεν υπάρχουν σχόλια: