ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Όχι μόνον εντατικολόγος, αλλά και επιδημιολόγος!

 


 Νωρίτερα η τρίτη δόση κατόπιν εισήγησης του «Ποντίφικα» Μητσοτάκη  προς τους επιστήμονες, που έμειναν έκθαμβοι, από την λάμψη του ανδρός!

 

Αφού ολοκλήρωσε τα ταχύρυθμα σεμινάρια που παρακολουθούσε στην Σχολή των συμβουλατόρων του στο Μαξίμου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξήλθε πολύξερος, καθώς εκτός από εντατικολόγος τώρα θα παραδίδει και μαθήματα... επιδημιολογίας!

Και τούτα από την στιγμή που καθιερώνει την παγκόσμια πρωτοτυπία, που εμπέδωσε στη χώρα μας, αφού ο πρωθυπουργός εισηγείται και οι επιστήμονες (που θυσιάζουν την επιστημονική τους ευμάθεια χάρη δημοσιότητας),  απλώς επικυρώνουν τις αποφάσεις του.

Έτσι, μετά την εισήγηση του... Ποντίφικα  εντατικολόγου-επιδημιολόγου Κυριάκου Μητσοτάκη να γίνει νωρίτερα η τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού, ανακοινώθηκε ότι θα γίνει στους 3 μήνες από τη δεύτερη δόση.

Ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους ανέφερε ότι η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών επανεξέτασε τις συστάσεις και κατέληξε στις προτάσεις, που έκανε ο εν λόγω πολιτικός καθότι, είπαμε, οι επιστήμονες απλώς εκτελούν τις επιθυμίες του  «Ποντίφικα» Κούλη.

Έτσι λοιπόν:

  • Όλοι οι πολίτες άνω των 18 ετών μπορούν να κάνουν την 3ηδόση 3 μήνες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού με 2 δόσεις.
  • Το ίδιο ισχύει και για όσους έχουν νοσήσει: Μπορούν να κάνουν την 3η δόση 3 μήνες μετά την διάγνωση.

Υπενθυμίζεται ότι ο... Ποντίφικας Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας την Τετάρτη στη Βουλή είχε δηλώσει:

«Έχω ζητήσει και από την Επιτροπή Εμβολιασμών να εξετάσει να συντομευθεί το διάστημα μεταξύ 2ης και 3ης δόσης, καθώς δεν είμαι γιατρός, (ακούτε, ακούτε, λες και δεν το γνωρίζαμε, ότι δεν είναι γιατρός, αλλά κάτι παραπάνω!) αλλά μου είναι απολύτως προφανές (σ.σ.: ε, αυτά απολαμβάνουν όσοι κατέχουν το θείο χάρισμα του παντογνώστη... Ποντίφικα)  ότι η ανοσία φθείρει σταδιακά. Δεν τη χάνει κανείς απότομα στους 6 μήνες. Εάν μπορούμε, λοιπόν, κύριε υπουργέ και πιστεύω ότι έχουμε τη δυνατότητα, και μας το εγκρίνουν αυτό οι ειδικοί, να ανοίξουμε την 3η δόση ενδεχομένως και στους 4 μήνες».

Και αμέσως, ο υπουργός Υγείας, «γιές μεν»! Μητσοτάκη διαταγή και τα επιστημονικά πτυχία... σκισμένα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: