ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

Χριστουγεννιάτικες ευχές από την ποιήτρια Μαρία Κολοβού

 

Το κοριτσάκι με τα σπίρτα, η θλιβερή μαγεία των Χριστουγέννων — Will o'Wisps

 

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ! Με Υγεία, Αισιοδοξία και Θαλπωρή Αγάπης!

 

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος,  οι χριστιανοί περιμένουν να γιορτάσουν το μεγάλο γεγονός της γεννήσεως του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού μαζί με τους αγαπημένου τους, με ζεστασιά και θαλπωρή αγάπης. 

 

Δυστυχώς για πολλούς από τους συνανθρώπους μας, θα περάσουν τις γιορτές στην παγωνιά της μοναξιάς και της ανέχειας. Ας γίνουν, λοιπόν,  οι μέρες αυτές το ξεκίνημα μιας νέας αρχής συναισθημάτων στηριγμένα στην αλληλεγγύη, στην αδελφοσύνη, στην προσφορά, στην αισιοδοξία, στην καλοσύνη και στην ομόνοια, για έναν κόσμο δημιουργικό, πολιτισμένο, ανθρώπινο, ειρηνικό.   

 

Ας γίνει η ψυχή μας η φάτνη που θα γεννηθεί η Αγάπη και η Ειρήνη, κι η Γέννησή Του ας σημάνει την αρχή για μια καλύτερη ζωή γεμάτη αλήθεια και φως. Το νέο έτος  να κάνει τα όνειρα όλου του κόσμου πραγματικότητα, να φέρει την πολυπόθητη  Υγεία σ' ολόκληρη την ανθρωπότητα και να σκορπίσει Ευτυχία.  

 

 Να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε πορεία, οδεύοντας προς μια καλύτερη προοπτική του εαυτού μας και της ανθρωπότητας! Το 2022, ας γίνει η απαρχή της  πορείας για την σύσφιξη των  ανθρωπίνων σχέσεων, για την ανάπτυξη και την ευημερία της κοινωνίας μας, για ένα καλύτερο και ουσιαστικότερο αύριο.


Χρόνια Πολλά !Χαρούμενα Χριστούγεννα !

Καλή Πρωτοχρονιά με Υγεία και Ευτυχία!

 

Μαρία Κολοβού Ρουμελιώτη

Δεν υπάρχουν σχόλια: