ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

Π. Σκουρλέτης: «Εμείς τυμβωρυχία δεν κάναμε και ούτε θα κάνουμε»

 

 

Δεν μας καλύπτουν τα όσα είπε ο κ. Κουρουμπλής μέσα στο θυμό του και την οργή του γιατί έχει χάσει φίλους τους» ανέφερε ο Νίκος Φίλης


Λίγο μετά τη δήλωση του Παναγιώτη Κουρουμπλή, περί δολοφόνων βουλευτών της ΝΔ, για τις χιλιάδες θανάτων από τον κορονοϊό, κάτι που του στοίχισε την διαγραφή τους από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τον λόγο πήραν οι Παναγιώτης Σκουρλέτης και Νίκος Φίλης. 

«Ο χώρος μας αυτό που είχε πει ο πρώην υπουργός Προστασίας Πολίτη (σ.σ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης) ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έκαψε 100 ανθρώπους στο Μάτι δεν υιοθετεί αυτή τη λογική. Εμείς τυμβωρυχία δεν κάναμε και ούτε θα κάνουμε. 

Μιλάμε με αρχές, με αλληλεγγύη στον κόσμο, με συναίσθηση των μεγάλων προβλημάτων και έτσι θα συνεχίσουμε. Αν θέλετε να εκμεταλλευτείτε μέσα από την φόρτιση μία άστοχη φράση και να μην απαντήσετε σε αυτά που υποχρεούστε, συνεχίστε, ο κόσμος κρίνει» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πάνος Σκουρλέτης.

«Δεν πρέπει να υπνοβατούμε, η κατάσταση είναι δύσκολη και με ανταλλαγή ύβρεων δεν υπάρχει λύση. Δεν μας καλύπτουν τα όσα είπε ο κ. Κουρουμπλής μέσα στο θυμό του και την οργή του γιατί έχει χάσει φίλους τους» ανέφερε ο Νίκος Φίλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: