ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

Του ''ήρθε ο ουρανός σφοντίλι'' του Κ. Πετρόπουλου

 

 

Μάλιστα δεν παρέλειψε να ρίξει την... χολή του, κατηγορώντας την παράταξη που τον βούλιαξε, ως... κατεχόμενη από αντιεμβολιαστές! 


«Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε» από τον τέως πρόεδρο του Ιπποκράτη, του Νοσοκομείου Άγ. Ανδρέας Πατρών, Κώστα Πετρόπουλου, που... βούλιαξε στις εκλογές του Σωματείου για ανάδειξη νέας Διοίκησης και οργάνων. 

Του ''ήρθε ο ουρανός σφοντίλι'' καθώς, όπως  λέει στην τηλεόραση του Best.tv, μετά από 33 χρόνια παρουσίας του Σωματείου, δεν περίμενε την... νεοεμφανισθείσα παράταξη, που του έκλεψε τα πρωτεία, που κατείχε επί 20ετία ως πρόεδρος του σωματείου Ιπποκράτη. 

Μάλιστα δεν παρέλειψε να ρίξει την... χολή του, κατηγορώντας την παράταξη που τον βούλιαξε, ως... κατεχόμενη από αντιεμβολιαστές! 

Αλλά και σε αυτό παίρνει την απάντησή του από την κατηγορούμενη συνδικαλιστική παράταξη, που -σύμφωνα με πληροφορίες του Istologiou G. Mosxou- εμφορείται από προοδευτικές ιδέες και δεν είναι καθόλου νέα στα συνδικαλιστικά πράγματα του σωματείου Ιπποκράτης. 

Μέλη της, ανάμεσά της, υπήρξαν πρωτοπόροι  που μετείχαν στο ψηφοδέλτιο που πάλι πριν δεκαετία περίπου, είχε συμβάλει στην συνεργασία συνδικαλιστών αυτόνομων και ακομμάτιστων που είχαν αναλάβει την διοίκηση.

Αλλά ο Κώστας Πετρόπουλος δεν μπορεί να καταπιεί την απομάκρυνσή του από την θέση του προέδρου, αφού το επάγγελμά του κατάντησε να είναι συνδικαλιστής και όχι όπως προσελήφθη, ως περιποιητής σορών!

_____________________
Και μία λεπτομέρεια: Το σχετικό βίντεο του best.TV αναπαράχθηκε μέσω του Σωματείου Ιπποκράτης, εάν αυτό είχε κάποια σημασία.  
   

Δεν υπάρχουν σχόλια: