ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021

Μισόλογα για την μελέτη που ήταν σε γνώση του Μητσοτάκη


Πανικός από την αποκάλυψη της αδιαφορίας του... Μωυσή για τους θανάτους από τον ιό, που τον προειδοποίησαν από τον περασμένο Μάιο οι σύμβουλοί του Τσιόδρας και Λύτρας

Με μία ανακοίνωση, η οποία δείχνει πανικό αναγκάστηκε τελικά η κυβέρνηση να απαντήσει για την μελέτη-βόμβα των Τσιόδρα-Λύτρα, που την είχε κρυμμένη στο συρτάρι της από τον περασμένο Μάιο και προειδοποιούσε για τα μαύρα μελλούμενα στην αντιμετώπιση του Covint. 

«Δεν μας κάνει εντύπωση που ένας πολιτικός ολετήρας, όπως ο κ. Τσίπρας, προσπαθεί να φέρει στα δικά του περιορισμένα μέτρα μια επιστημονική μελέτη. Με ψέματα και αποσπασματική επίκληση στοιχείων. Με τρόπο χυδαίο και ευτελή» αναφέρει ο Γιάννης Οικονόμου.

Ο Γιάννης Οικονόμου προσπάθησε να κρυφτεί πίσω από χυδαιότητες σε βάρος του Αλ. Τσίπρα. Παράλληλα με μισόλογα επιχείρησε να ρίξει ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ για την δραματική κατάσταση στο ΕΣΥ!

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε μία προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις σχετικά με τη νοσηλεία εκτός ΜΕΘ που σύμφωνα με τη μελέτη σχετιζόταν με 87% αυξημένη θνητότητα, στέκεται στην υποσημείωση του Θεόδωρου Λύτρα ότι «αυτό αφορούσε λίγους, μόνο ~5% των διασωληνωμένων (οι υπόλοιποι ήταν εντός ΜΕΘ), και εν μέρει ίσως αφορά διαλογή των πιο βαριά πασχόντων ασθενών, άρα μη αιτιακή σχέση, άρα πρέπει να ερμηνευθεί με προσοχή».

Αλλά δεν βρήκε να πει τίποτε για την ένοχη σιωπή καθώς η μελέτη ήταν κρυμμένη στο συρτάρι του Μαξίμου εδώ και 7 μήνες. Ούτε για την αιχμή του επιδημιολόγου ότι η μελέτη γνωστοποιήθηκε «άμεσα και επανειλημμένα σε όλους όσους λαμβάνουν τις αποφάσεις στο ανώτατο επίπεδο».

Ν. Ηλιόπουλος:Αποδεικνύεται πόσο αδίστακτος είναι ο Κ. Μητσοτάκης!

«Ο κ. Μητσοτάκης έχει το θράσος, μια ημέρα μετά το θλιβερό ρεκόρ των 130 θανάτων και τον αδιανόητο αριθμό συνολικά 19.475 απωλειών, να βάζει τον εθνικό ψεύτη κ. Οικονόμου να συνεχίζει την κοροϊδία του ελληνικού λαού» απαντά ο Νάσος Ηλιόπουλος.

«Ο εθνικός ψεύτης είπε πολλά για να μην πει αν διαψεύδει ή όχι ότι σύμφωνα με την έκθεση των κκ Τσιόδρα και Λύτρα χιλιάδες ανθρώπινες ζωές χάθηκαν επειδή η κυβέρνηση δεν δημιούργησε νέες ΜΕΘ και για τα ποσοστά θνητότητας εκτός ΜΕΘ. Δεν ξεχνάμε άλλωστε ότι για την κυβέρνηση η ενίσχυση σε ΜΕΘ ήταν πεταμένα λεφτά.

Ο κ. Μητσοτάκης αποδεικνύεται μέρα με τη μέρα και με κάθε τρόπο πλέον το πόσο αδίστακτος είναι» σημειώνει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: