ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

Παρών και ο δήμαρχος Πελετίδης, αλλά τι σχέση έχει;

Η φωτογραφία είναι από την ανάρτηση του thebest.gr.

 


Άραγε η συμμετοχή του στην πορεία του ΕΚΠ για την προστασία των εργαζομένων τι συμβόλιζε; Την ανύπαρκτη συμπαράστασή του στους ανέργους οικογενειάρχες της Κοινωφελούς που απέλυσε;

 


Παρών έδωσε σήμερα το απόγευμα και ο δήμαρχος Πατρέων Κ. Πελετίδης,  στην οργανωμένη από το ΕΚ Πάτρας συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορείας στους κεντρικούς δρόμους της πόλης,  προφανώς για να καλύψει την αντιδραστική συμπεριφορά του απέναντι στους εργαζόμενους της Κοινωφελούς που τους εγκατέλειψε στην ανεργία, καθώς δεν κατέθεσε υπέρ τους στο δικαστήριο που έγινε πρόσφατα στην Αθήνα, παρά την αντίθετη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων.

Και φέρθηκε με αυτή την παρουσία του, ως πολιτικάντης του '60 και ενώ παραμονές των εκλογών του 2019 τους υπόσχονταν μονιμοποίηση και τους έστελνε να κατασκηνώσουν κάτω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα!  

Άραγε η συμμετοχή του τι συμβόλιζε; Την συμπαράστασή του στους απολυμένους  ανέργους οικογενειάρχες της Κοινωφελούς; Τι κοινό μπορεί να έχει ο κ. Πελετίδης με τους ανέργους της Κοινωφελούς, τους οποίους απέλυσε και ούτε καν δεν τους συμπαραστάθηκε στο δικαστήριο της Αθήνας, στο οποίο προσήλθε;  

Εκτός κι αν -κι αυτό είναι το πιθανότερο- ήθελε να ανεμίσει την κομματική του παντιέρα,  ως καθήκον που θα τον απάλλασσε από τις κατηγορίες.

Έχασαν πια την σημασία τους οι λέξεις, αλλά και η στάση για τον κ. Πελετίδη!

Μία ακόμη φορά έδειξε το ποιον του δημαγωγού, μετά την ένοχη σιωπή που επέδειξε για την στάση του κολλητού του εραστή-πρώην αντιδημάρχου, που έγινε πέτρα σκανδάλου στην δημοτική υπηρεσία, στο κόμμα του ΚΚΕ και στην κοινωνία! 

Ήδη ο κ. Κουτσούμπας τον... καταχέριασε για την σιωπηρή θέση του επί πενθήμερο, έναντι του ερωτύλου τ. αντιδημάρχου του!

Δεν υπάρχουν σχόλια: