ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

Μήνυμα Χριστουγέννων 2021- Νίκος Ζώρζος, Θηραϊκή Πολιτεία

Με την πορεία του Πλανήτη μας να απειλείται όλο και πιο έντονα από την ανθρωπίνη δραστηριότητα  με γνώμονα  τη βούλησή μας και στη  ζωή μας να κυριαρχεί η ανασφάλεια, ο φόβος, η μοναξιά και οι ποικίλες ανισότητες,  με παντελή την απουσία του νοήματος που έφερε στον κόσμο η Γέννηση του Χριστού, μας βρίσκουν και αυτά τα Χριστούγεννα.

Τον παραδοσιακό και μόνον εορτασμό τους τον οφείλουν πλέον στο ενδιαφέρον που παρουσιάζουν για την Αγορά, που υπόσχεται την ικανοποίηση των επιθυμιών μικρών και μεγάλων, με προσφορές  και εκπλήξεις, που όλοι γνωρίζουμε  ότι διαρκεί λίγο. Η ανάγκη  όμως να συνυπάρχουμε με τους συνανθρώπους μας, με σχέσεις εμπιστοσύνης και αλληλεγγύης και να φροντίζουμε την βιωσιμότητα της Γης, του σπιτιού μας, κάνει επίκαιρη την διδασκαλία του Χριστού.

Την διδασκαλία  του δρόμου της Αγάπης και της δικαιοσύνης, που καθημερινά επιβεβαιώνεται ότι αποτελούν πόθο της ψυχής μας και συνθήκες ικανές να δώσουν λύση στα αδιέξοδα και στην απελπισία που οδηγεί ο ατομικισμός (η πάρτη μας),  που αποθεώνεται στη σύγχρονη εποχή.

Εύχομαι Καλά Χριστούγεννα σε όλους και όλες και το μήνυμά  τους να έχει θέση στις καρδιές μας και όταν θα σβήσουν τα φώτα της  Γιορτής, μήπως και αρχίσει «να χαίρεται η Φύση όλη», όπως μας λένε τα κάλαντα.

Χρόνια Πολλά

Νίκος Ζώρζος

Δεν υπάρχουν σχόλια: