ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

Αλ. Τσίπρας: Δε θα κάνει εκλογές; Θα βάλω και γραβάτα...!

Ο Αλ. Τσίπρας προβάρει γραβάτα. (Φωτογραφία αρχείου της  25-6-2018).

 

Απάντηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σε ερώτηση δημοσιογράφου εάν το κοστούμι που φοράει είναι πρωθυπουργικό και απάντησε για το πότε  θα φορέσει γραβάτα!

Χαλαρή κουβέντα με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες είχε ο Αλέξης Τσίπρας μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης για τον προϋπολογισμό του 2022 στη Βουλή.

Ένας δημοσιογράφος τον ρώτησε εάν το κοστούμι που φοράει είναι πρωθυπουργικό. Ο Αλέξης Τσίπρας  του απάντησε ότι «Όταν προκηρυχθούν εκλογές, θα αγοράσω». 

Η κουβέντα συνεχίστηκε με την ερώτηση εάν θα βάλει και γραβάτα και τον Αλέξη Τσίπρα να απαντά «εάν θα κάνει εκλογές, θα βάλω και γραβάτα».

 

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε πει ότι αν κουρευτεί το χρέος και στην συνέχεια αλλάζοντας την διατύπωση όταν αναδιαρθρωθεί θα φορέσει γραβάτα. Αυτό είχε γίνει αντικείμενο σχολιασμού και παραπολιτικών τόσο στην Αθήνα όσο και στις Βρυξέλλες. Αλλωστε όλοι θυμόμαστε τον Ζαν Κλωντ Γιούνκερ να του “φοράει” την δική του γραβάτα. (Φωτογραφία ΑΠΕ 22-5-2020)

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: