ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης αργά ή γρήγορα θα απαντήσει!

 

Είστε επικίνδυνοι, πρέπει να φύγετε» τόνισε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ - Αναλυτικά στοιχεία για τον αριθμό των ΜΕΘ από τον Ανδρέα Ξανθό!

Βασίλης Κικίλιας, Κυριάκος Μητσοτάκης και Σωτήρης Τσιόδρας

Ξεκάθαρες απαντήσεις από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη γνωστή μελέτη - βόμβα των καθηγητών Τσιοδρα-Λύτρα μετά και την παρέμβαση της Δικαιοσύνης ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία. «Ποιοι πήραν τη μελέτη στα χέρια τους και την αγνόησαν; Ο κ. Κικίλιας και ο κ. Κοντοζαμάνης; Ο κ. Σκέρτσος; Ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης; Όλοι μαζί; Αργά ή γρήγορα θα απαντήσουν, μετά και την εισαγγελική παρέμβαση» τονίζει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Είστε επικίνδυνοι, πρέπει να φύγετε» τόνισε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

«Έχετε εισάγει τη χώρα στα προεόρτια λιτότητας που θα βαρύνει την κοινωνική πλειοψηφία. Είστε επικίνδυνοι, πρέπει να φύγετε» τόνισε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Δημήτρης Τζανακόπουλος μιλώντας στην Ολομέλλεια της Βουλής όπου διεξάγεται η συζήτηση για τον Προϋπολογισμό του 2022.

Όσον αφορά τη μελέτη Τσίοδρα - Λύτρα ανέφερε ότι θα αποδειχτεί θρυαλλίδα πολιτικών εξελίξεων και έκανε λόγο για συμβάν τομής διότι πλέον η πολιτική σύγκρουση δε θα γίνεται στη βάση εκτιμήσεων, αλλά επί τη βάση επιστημονικά αδιαμφισβήτητων στοιχείων που προέρχονται από εσάς. «Διότι αυτούς τους δυο επιστήμονες τους αναγνωρίζετε ως κορυφαίους».

Τόνισε επίσης ότι η μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα βοηθάει να βγουν πολιτικά συμπεράσματα. Και ο Κ. Μητσοτάκης αποδείχτηκε ψεύτης, διότι από βήματος της βουλής πριν λίγες μέρες είχε πει πως δεν έχει στα χέρια του καμία μελέτη που να αποδεικνύει πως η νοσηλεία και διασωλήνωση εντός ή εκτός ΜΕΘ έχει διαφορετικό αποτέλεσμα. «Αποδείχτηκε πως ο κ. Μητσοτάκης είπε συνειδητά ψέματα για να ξεφύγει από το πολιτικό του αδιέξοδο».

Επισήμανε παράλληλα ότι ο Κ. Μητσοτάκης έχει αποτύχει στρατηγικά στη διαχείριση της πανδημίας. «Αν διασωληνώνεσαι εντός ή εκτός ΜΕΘ υπάρχει τεράστια διαφορά. Εκτός ΜΕΘ η διασωλήνωση σημαίνει 87% περισσότερες πιθανότητες κατάληξης σε σχέση με τη διασωλήνωση εντός ΜΕΘ. Είναι αυτονόητο αυτό».

Αναλυτικά στοιχεία για τον αριθμό των ΜΕΘ

Με αναλυτικά στοιχεία για τον αριθμό των ΜΕΘ κατέρριψε το αφήγημα της κυβέρνησης ο Ανδρέας Ξανθός. Ο τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ από το βήμα της Βουλής τόνισε ότι η κυβέρνηση κοροϊδεύει τον κόσμο, ενώ χαρακτήρισε αμετροέπεια του Κυριάκου Μητσοτάκη την δήλωση του για τους ασθενεί;ς εκτός ΜΡΘ. «Και εγώ, και ο Παύλος Πολάκης και ο Αλέξης Τσίπρας αναγνωρίζαμε ότι υπήρχαν δυσκολίες αλλά δεν βγήκαμε ποτέ να πούμε ότι είναι το ίδιο πράγμα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Ξανθός.

Ειδικότερα, ο τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ ανέφερε: «Επαναλαμβάνετε τις ίδιες αλχημείες και κάνετε και κάνετε τις ίδιες ανακρίβειες Επειδή συστηματικά το αποκρύπτετε αυτό: Ξέρετε πόσες κλίνες παρέδωσε η ΝΔ το 2015; Επειδή ξέρετε και δεν το λέτε, θα το πούμε εμείς: 440 ήταν το 2015. Πραγματικά χαμηλό στην ιστορία της εντατικής στη χώρα» σημείωσε ο Ανδρέας Ξανθός

Δεν υπάρχουν σχόλια: