ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

Κι όμως, λεφτά υπάρχουν γι αυτούς που θέλουμε!

 

 

Γι αυτό δεν μπορούσαν να βάλουν χημικές τουαλέτες σε δύο παραλίες γιατί δεν υπάρχουν κονδύλια...

«Όταν λέμε δεν έχουμε λεφτά και εννοούμε για εκεί που ΔΕΝ θέλουμε να έχουμε....

Χθες το μεσημέρι μόλις ένας Αντιδήμαρχος απάντησε ότι δεν μπορούσαν να βάλουν χημικές τουαλέτες σε δύο παραλίες γιατί δεν υπάρχουν κονδύλια .....

Σε άρθρο της διάβασα:

"Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα, η παράσταση θα είναι σε σκηνοθεσία, μουσική και χορογραφία του καλλιτεχνικού διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας Λουκά Θάνου" ενώ ο συνολικός προϋπολογισμός της παράστασης ανέρχεται στις 110.102€».

Τα παραπάνω αναφέρει σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο fb o  Konstantatos Helias στέλεχος της ΩΡΑΣ ΠΑΤΡΩΝ, για την υιοθέτηση των "δικών μας παιδιών" από την δημοτική αρχή Πελετίδη.

Παραθέτει μάλιστα το λινκ της πατραϊκής εφημερίδας στην οποία γίνεται αναφορά ότι τελικά η περίφημα φράση ''λεφτά υπάρχουν'' δεν ισχύει για όλους! Όπως επίσης και την απάντηση του Καλλιτεχνικού Δ/ντή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας  για τις "Εκκλησιάζουσες" των 110.000  ευρώ!  

https://pelop.gr/ekklisiazouses-mia-komodia-poious-tha.../

 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: