ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021

Έλος: Διαδρομή πνιγμένη στην λάσπη και στο νερό!

4,38 χιλ. εγγεγραμμένοι ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΛΑΖ ΠΑΤΡΑΣ. Λήψη την 1-12-2021
 
 
Δύο εβδομάδες από την καταστροφή που προκάλεσε το καιρικό στην παραλία της Πάτρας  και ακόμη στο Έλος Αγυιάς και στην έξω Πλαζ τα σημάδια είναι εμφανή!

Δύο εβδομάδες πάνε από τον θαλασσοστρόβιλο που χτύπησε την δυτική παραλία  της Πλαζ κι ακόμη τα σημάδια της καταστροφής είναι εμφανή. 
 
Αλλά και στην δυτική διαδρομή του Έλους, που συνορεύει με την πληγείσα παραλία της Πλαζ, η κατάσταση δεν είναι καλύτερη.
 
Σχεδόν όλη η διαδρομή είναι πνιγμένη στην λάσπη και το νερό. 
 
Υποτίθεται ότι αυτό το έργο του Δήμου Πατρέων, που έγινε με χρήματα της κακιάς ΕΟΚ, αλλά με επίβλεψη του Δήμου (σ.σ: ο Θεός να την κάνει επίβλεψη)  θα αναβάθμιζε την περιοχή, όπου δεκάδες δρομείς και περιπατητές την απολάμβαναν από την δεκαετία του '80.  
 
Τώρα παρά την εκτέλεση του έργου, με το πρώτο... κατούρημα του καιρού μετατρέπονται οι διαδρομές  του Έλους σε λασπότοπους. 
 
Κι όμως οι προπαγανδιστές, κουλάκοι της δημοτικής Αρχής Πελετίδη, διαφήμιζαν ότι το έργο των διαδρομών του Ελους Αγυιάς σε συνδυασμό με αυτό της παραλίας έξω Πλαζ, με την τοποθέτηση νέου παρατηρητηρίου του ναυαγοσώστη, τις πέργολες και τους πάγκους  για τους λουόμενους, θα αναβάθμιζαν την περιοχή!
 
Μάλιστα έτυχα... βλέπυρος και ωτακουστής συνομιλίας κατά την εγκατάσταση  των έργων στην Πλαζ, όπου πελετιδικός... παιάνας μιλούσε για το λαμπρό μέλλον της περιοχής. Και έλεγε: «Εδώ μι τούτα που φτιάνει ου Πελιτίδης  (σ.σ.: μάλλον απέκης θα ήταν) θα γίνει Μαϊμάμ'». Εννοούσε Μαϊάμι των ΗΠΑ!
 
Κι έγινε, καθώς πιάνοντας  η πρώτη κακοκαιρία με τους δυνατούς βόρειους ανέμους που συχνά πλήττουν την περιοχή, τα πήρε η οργή του καιρικού φαινομένου. Ήταν τότε που χτύπησε την πόρτα μας και τα πήρε παραμάζωμα ο (δι)αίολος! 
 
Κι ήταν να αναρωτηθεί κανείς, πως είχαν στηρίξει αυτές τις κατασκευές; Με σάλιο; Τόσα χρόνια κόντεψε να σαπίσει η παλιά εξέδρα του ναυαγοσώστη και δεν είχε πάθει τίποτε. Η νέα εξέδρα γιατί έγινε άθυρμα;
 
Και οι διαδρομές του Έλους, που πληρώθηκαν μέσω ΕΣΠΑ, με την διάθεση 3.145.000 ευρώ, περιμέναμε ότι θα αποτελούσαν κάτι σοβαρό, αξιόπιστο, και φυσικά δεν πιστεύαμε  τα φούμαρα των κουλάκων του πελετιδικού κατεστημένου, ότι θα σκεπαστούν με καρβουνίδι, όπως οι διαδρομές των αθλητικών σταδίων, για να μην προκαλούν καταπόνηση οι κραδασμοί στους μύες των αθλητών! 
 
Αλλά, φευ, έπεα πτερόεντα!  
 
Παρακάτω πάρετε μια... γεύση από τις φωτογραφίες που τράβηξε χθες ο διαχειριστής του Istologiou:
 
 













 

Δεν υπάρχουν σχόλια: