ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

Μομφή δυσπιστίας προτείνει ο Χριστόφ. Βερναρδάκης

 

 Με αφορμή την αποκρυφθείσα έκθεση για τους θανάτους εκτός ΜΕΘ αναρωτιέται «μήπως  έφτασε η ώρα ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας και να θέσει αίτημα παραίτησης και εκλογών;»

«Ναι, νομιμοποιούμαστε να του δώσουμε (σ.σ.: του Κυρ. Μητσοτάκη) όσους χαρακτηρισμούς θέλουμε... Μήπως όμως γι' αυτήν την καταφανή ανικανότητα (που έχει οδηγήσει σε 20.000 θανάτους) και το θράσος που την συνοδεύει έφτασε η ώρα ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας και να θέσει αίτημα παραίτησης και εκλογών;», αναρωτιέται από την προσωπική του σελίδα στο fb ο  Χριστόφορος Βερναρδάκης,  στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  και αναλυτής του κόμματος για τις δημοσκοπήσεις, όσες  βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

 

 

Στην ανάρτησή του αναγράφονται αναλυτικά τα παρακάτω:

 

O Θεόδωρος Λύτρας, συγγραφέας από κοινού με τον Σ. Τσιόδρα της περίφημης πλέον επιστημονικής μελέτης δηλώνει στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter: "Η ανάλυση αυτή έγινε τέλος Μαΐου, κι ως οφείλαμε σαν λειτουργοί της Δημόσιας Υγείας τη γνωστοποιήσαμε άμεσα κ επανειλημμένα σε όλους όσους λαμβάνουν τις αποφάσεις στο "ανώτατο" επίπεδο.

 

Τώρα, μετά από το peer review, έφτασε η ώρα της δημοσίευσης για να τη διαβάσουν όλοι".

 

FACT No2: Κ. Μητσοτάκης από βήματος Βουλής (1/12/2021): "Υπάρχουν σήμερα ασθενείς διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ; Ναι, υπάρχουν. Είναι σε κρεβάτι με κανονική φροντίδα; Είναι. Έχουμε ενδείξεις ότι έχουμε μεγαλύτερη θνησιμότητα σε αυτούς τους ασθενείς, σε σχέση με αυτούς οι οποίοι είναι στις μονάδες εντατικής θεραπείας; Δεν έχω τέτοια ένδειξη. Δεν έχω. Έχετε εσείς; Φέρτε τη!"...

 

Συμπέρασμα:

 

Ναι, νομιμοποιούμαστε να του δώσουμε όσους χαρακτηρισμούς θέλουμε...

 

Μήπως όμως γι' αυτήν την καταφανή ανικανότητα (που έχει οδηγήσει σε 20.000 θανάτους) και το θράσος που την συνοδεύει έφτασε η ώρα ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας και να θέσει αίτημα παραίτησης και εκλογών;».

Δεν υπάρχουν σχόλια: