ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Καλούν Παπαγγελόπουλο σε απολογία για την Novartis

Παπαγγελόπουλος
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Σε απολογία στις 15 Μαρτίου κλήθηκε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, αναφορικά με την υπόθεση της Novartis, μετά και τις διώξεις που ασκήθηκαν στους δημοσιογράφους Γιάννα Παπαδάκου και Κώστα Βαξεβάνη για την ίδια υπόθεση.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης αναμένεται να ζητήσει προθεσμία από την ανακρίτρια του Ειδικού Δικαστηρίου Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου, προκειμένου να προετοιμάσει την υπεράσπισή του, καθώς η δικογραφία αριθμεί περίπου 300.000 σελίδες.

Σημειώνεται ότι ο Δ. Παπαγγελόπουλος έχει ήδη αρνηθεί όλες τις κατηγορίες, οι οποίες αφορούν σε συνολικά οκτώ αδικήματα και δήθεν παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι ο πρώην αναπ. υπουργός Δικαιοσύνης είχε δηλώσει ότι όταν μιλούσε -αναφορικά με τη Novartis- για το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του ελληνικού κράτους, είχε απόλυτο δίκιο, ωστόσο «τώρα έχω διαψευστεί. Υπάρχει ένα ακόμα πιο μεγάλο σκάνδαλο. Το σκάνδαλο της πολιτικής απάτης, για να "ξεπλύνουν" το σκάνδαλο της Novartis και της μεγάλης φοροδιαφυγής στην Ελλάδα».

«Τι προσπαθούν να μας πείσουν; Ότι στην Ελλάδα οι πολιτικοί δεν δωροδοκήθηκαν, ότι στην Ελλάδα δεν υπήρξε μεγάλη φοροδιαφυγή, ότι η λίστα Λαγκάρντ, το σκάνδαλο Novartis, όλα είναι σκευωρίες. Μόνο που τους διαψεύδουν τα γεγονότα. Και οι πολιτικοί δωροδοκήθηκαν και φοροδιαφυγή υπάρχει στην Ελλάδα και η λίστα Λαγκάρντ, που δήθεν την κατασκεύασα εγώ όταν ήμουν συνταξιούχος», σημείωσε ο ίδιος και πρόσθεσε ότι «αποκαλύπτεται η λεηλασία και το πλιάτσικο που έκαναν στην Ελλάδα».


Δεν υπάρχουν σχόλια: