ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

Πέθανε ο θηλυκός κύκνος – Ο αρσενικός αρνείται να εγκαταλείψει το ταίρι του

ΚΥΚΝΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ
photo/facebook/nikos panagiotopoulos

Πριν από λίγες ημέρες είχε προκαλέσει συγκίνηση στην Καστοριά - και όχι μόνον - η ιστορία δυο ερωτευμένων κύκνων. Ο θηλυκός κύκνος είχε τραυματιστεί  και ο σύντροφός της έμεινε δίπλα της, ακολούθησε τον διασώστη και μπήκε μέσα στον χώρο περίθαλψης. 

Την ιστορία μετέφερε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, συνεργάτης του Αρκτούρου και μέλος της Εταιρίας Προστασίας Περιβάλλοντος του Δήμου. Μόνο που το τέλος είναι λυπηρό, καθώς ο θηλυκός κύκνος δεν τα κατάφερε.

Οι άνθρωποι του σταθμού περίθαλψης πήραν τον αρσενικό κύκνο για να τον μεταφέρουν στη λίμνη. Εκείνος αντιστεκόταν και έβγαζε κραυγές διαμαρτυρίας καθώς δεν ήθελε να φύγει από τον χώρο περίθαλψης.

Τον έβαλαν σε αυτοκίνητο και τον μετέφεραν χιλιόμετρα μακριά. Μόνο που ο κύκνος διέσχισε τη λίμνη και επέστρεψε στον χώρο περίθαλψης πριν ακόμα επιστρέψουν οι διασώστες.


Δεν υπάρχουν σχόλια: