ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

Αδιευκρίνιστα ακόμη τα αίτια θανάτου της 9χρονης

Δεν αναμένονται σύντομα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της Τζωρτζίνας, ενός εκ των τριών παιδιών της οικογενείας από την Πάτρα που πέθανε κάτω από απροσδιόριστες συνθήκες.

Οι πληροφορίες που ήθελαν τα αποτελέσματα των συγκεκριμένων εξετάσεων να έβγαιναν σήμερα ή το αργότερο αύριο διαψεύδονται από τον Σωτήρη Μπουζιάνη, τον ιατροδικαστή που διενήργησε τη νεκροψία – νεκροτομή της 9χρονης, καθώς όπως ο ίδιος αναφέρει στο newsit.gr τα στοιχεία που θα συνεισφέρουν στα ακριβή αίτια του θανάτου της Τζωρτζίνας δεν αναμένονται σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Την ίδια στιγμή υπάρχει στο τραπέζι το σενάριο οι τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας να φεύγουν σε εξειδικευμένο εργαστήριο του εξωτερικού, προκειμένου να αναλυθούν σε τράπεζες με μεγαλύτερες βάσεις δεδομένων. Αν ακολουθηθεί αυτός ο δρόμος τότε τα αποτελέσματα θα αργήσουν ακόμα περισσότερο.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: