ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Κι άλλος νεκρός στο πλοίο-νεκροφόρα θαλάσσης!

 
 Κατά τ' άλλα ο αχαιός πράκτορας Αντώνης Κουνάβης και Πρόεδρος της τοπικής επιτροπής του κόμματος της ΝΔ, διαβεβαίωνε ότι όλα λειτούργησαν άριστα!

Κι άλλο απανθρακωμένο πτώμα -το δεύτερο που εντοπίζεται στο πλοίο- βρέθηκε στο πλοίο "Euroferry Olympia" σε χώρο στάθμευσης φορτηγών. Κατά τ' άλλα ο αχαιός πράκτορας Αντώνης Κουνάβης και Πρόεδρος της τοπικής επιτροπής του κόμματος της ΝΔ, διαβεβαίωνε ότι όλα λειτούργησαν άριστα στο πλοίο-φέρετρο θαλάσσης, με δηλώσεις του στην εφημερίδα Γνώμη Πατρών.  Το απανθρακωμένο πτώμα εντόπισαν οι άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας και της 5ης ΕΜΑΚ Ιωαννίνων που ερευνούν το πλοίο.

Εντοπίστηκε μπροστά από ένα καμένο φορτηγό, στο γκαράζ του δεύτερου καταστρώματος του πλοίου, εκεί δηλαδή όπου είχε βρεθεί και η πρώτη σορός.

Ο γιος του αναγνώρισε την σορό του πατέρα του από τα τατουάζ και το μενταγιόν που φορούσε.  Ο 58χρονος κοιμόταν στο φορτηγό του, εισέπνευσε τις αναθυμιάσεις, λιποθύμησε και έχασε τη ζωή του. .

To Euroferry Olympia βρίσκεται από το πρωί σήμερα Τετάρτη στο λιμάνι του Αστακού, όπου συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοουμένων. Οι αναζητήσεις από τους άνδρες της ΕΜΑΚ, πραγματοποιούνται εν μέσω μεγάλων αντιξοοτήτων, ανάμεσα σε λιωμένες λαμαρίνες και τοξικούς καπνούς.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: