ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

Συνάντηση Τσίπρα με τον Πρόεδρο του Ισραήλ Χέρτζογκ

ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ στον σύνδεσμο   https://fb.watch/boNn_Gy4-1/ για να ΔΕΙΤΕ το βίντεο.

 

Στο επίκεντρο της συζήτησης ήταν η εξεύρεση λύσης για ειρηνική διευθέτηση του ουκρανικού προβλήματος...

«Σήμερα είχα συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ισραήλ, κ. Ισαάκ Χέρτζογκ, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στην Ελλάδα.

Χάρηκα ιδιαίτερα που τον συνάντησα και πάλι μετά το 2015, ως Πρόεδρο πλέον του Ισραήλ. Η επίσκεψή του πιστεύω ότι υπογραμμίζει τη σημασία των ελληνοϊσραηλινών σχέσεων, στη βάση πάντοτε του αμοιβαίου συμφέροντος και της σταθερότητας στην περιοχή.

Η συνεργασία στην Ανατολική Μεσόγειο, ιδιαίτερα στις ταραγμένες ημέρες που ζούμε, είναι πολύ κρίσιμη και χρήσιμη για να διασφαλίσει τόσο την ενεργειακή ασφάλεια όσο και την ειρήνη.

Ήρθε σε μία μέρα που έχουμε μεγάλες και δύσκολες εξελίξεις. Η παραβίαση του διεθνούς δικαίου και της εδαφικής ακεραιότητας της Ουκρανίας, μας κάνουν όλους να είμαστε βαθιά προβληματισμένοι. Υπογράμμισα ότι η πεποίθησή μου είναι πως θα πρέπει να συμβάλλουμε με κάθε τρόπο ώστε να σταματήσουν οι εχθροπραξίες, να σταματήσουν οι βομβαρδισμοί και να επιστρέψουμε στη διπλωματική οδό για την επίλυση των διαφορών.

Ο ίδιος θυμήθηκε την επίσκεψη που είχα πραγματοποιήσει στο Ισραήλ ως Πρωθυπουργός, τότε που ο ίδιος ήταν επικεφαλής της αντιπολίτευσης.

Αναγνώρισε τα οφέλη της τριμερούς συνεργασίας των χωρών μας και με την Κύπρο, μιας συνεργασίας που πραγματοποιήθηκε χάρη και στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Υπογράμμισε την ανάγκη της διεθνούς σύμπλευσης με την Ουκρανία, καθώς μαζί με αυτήν πλήττεται και το Διεθνές Δίκαιο».

_________

(Από την προσωπική σελίδα στο fb του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Alexis Tsipras) 

Δεν υπάρχουν σχόλια: