ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

Αποκαλύψεις Δούκα για τις αποζημιώσεις των πυρκαγιών του 2007 στην Ηλεία


Τον διέγραψε η ΝΔ μετά τον σάλο που ξέσπασε! Ο ίδιος δεν παραδέχεται την ενοχή του, εμπαίζοντας το λαό!

Εκτός Νέας Δημοκρατίας τέθηκε o δήμαρχος Σπάρτης μετά την κυνική δήλωσή του ότι η ΝΔ κέρδισε τις εκλογές το 2007 γιατί μοίραζε λεφτά με τη σέσουλα. Είχε προηγηθεί η καρατόμηση του Σπήλιου Λιβανού από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, με τον Γιώργο Γιωργαντά να αναλαμβάνει στη θέση του.

«Οι πρόσφατες δηλώσεις του Πέτρου Δούκα, εκτός από ιστορικά αναληθείς, δεν έχουν καμία σχέση με τις αρχές και τις αξίες της Νέας Δημοκρατίας. Ως εκ τούτου, του κοινοποιήθηκε η σχετική απόφαση διαγραφής από μέλος της παράταξης» αναφέρει η ΝΔ.

Υπενθυμίζεται ότι σε σύσκεψη στις 2 Φεβρουαρίου στη Σπάρτη για τις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ στους πληγέντες από τον παγετό, παρουσία του πρώην πλέον υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιου Λιβανού, ο Πέτρος Δούκας εμφανίστηκε απίστευτα κυνικός και καυχήθηκε για τα κατορθώματα του ίδιου και της κυβέρνησης Καραμανλή στις φονικές πυρκαγιές του 2007, δίνοντας παράλληλα μαθήματα στον Σπήλιο Λιβανό. 

«Όπως θυμάσαι είχαμε πάει στην Ηλεία στις φωτιές τότε, έτσι πήραμε τις εκλογές το 2007. Είχαμε κατέβει κάτω με τσάντες και αποζημιώναμε» ακούγεται να λέει προκλητικά ο Πέτρος Δούκας.

Ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης στην επιτολή παραίτησης που έστειλε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, εμπαίζει ανοιχτά τους πολίτες.

Συγκεκριμένα, ισχυρίζεται ότι είχε «εμφανώς ειρωνική διάθεση απέναντι στην απαράδεκτη και κυνική τοποθέτηση» του δημάρχου Σπάρτης.

Στο μεταξύ, ο Γιώργος Γιωργαντάς το 2012 έδινε σχετικές οδηγίες σε κομματική εκδήλωση της ΝΔ.

«...καθοριστικός θα είναι ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης στην πίεση ή στην υπενθύμιση σε ανθρώπους που ωφελήθηκαν από την ΝΔ, σε ανθρώπους που βόλεψαν επί ΝΔ, σε ανθρώπους που πήραν συμβάσεις από τη ΝΔ, εννοώ συμβάσεις έργου, συμβάσεις ορισμένου χρόνου, άλλοι που πήγανε στα στέιτζ…», αναφέρει ο Γιώργος Γεωργαντάς και συνεχίζει:

«Σε αυτούς να τους θυμίσουμε ότι πρέπει να προσφέρουν κάποια υπηρεσία, πρέπει να πάνε εκλογικοί αντιπρόσωποι, πρέπει να φέρουν την μάνα τους και τον πατέρα τους να ψηφίσει. Ξέρουμε όλοι ποιοι είναι αυτοί, αυτοί που τα χρόνια διακυβέρνησης της ΝΔ ωφελήθηκαν από τη ΝΔ, σε αυτούς μπορούμε να υπενθυμίσουμε λίγο πιο φωναχτά ότι έχουν υποχρέωση να πάνε να ψηφίσουν».

Μετά τα παραπάνω ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ζητά την αποπομπή του νέου υπουργού.

«Μετά την κατακραυγή δεν μπορεί να κρύψει την ακραία ψηφοθηρία της ΝΔ σε βάρος πολιτών με αφορμή φυσικές καταστροφές» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.

Όπως σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση, «δεκαπέντε χρόνια μετά ο κ. Μητσοτάκης αναγκάστηκε να ζητήσει την παραίτηση του κ. Λιβανού, αν και ακολουθεί την ίδια ακριβώς συνταγή εξαπάτησης. Η πολιτική αναισθησία του κ. Λιβανού χαρακτηρίζει όλη την κυβέρνηση, που μοίρασε διχίλιαρα με εκλογική υστεροβουλία μετά την τελευταία κακοκαιρία και το επιτελικό φιάσκο».

«Ο ελληνικός λαός όμως αυτή τη φορά τους έχει μάθει καλά και στις κάλπες τους ετοιμάζει μια δική του, αυτή τη φορά, "εποποιία"» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: