ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

Επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε σύνδεσμο του Άρη, στη Χαριλάου

 

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Είναι γνωστό το ποιος έχει ενθαρρύνει στη Θεσσαλονίκη κηρύγματα μίσους - Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη αναφορικά με την υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη

Από νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης αστυνομικοί βρέθηκαν έκαναν έφοδο σε σύνδεσμο οπαδών του ΠΑΟΚ, ενώ στη συνέχεια η ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίησε αντίστοιχη έρευνα σε σύνδεσμο του Άρη, στην περιοχή της Χαριλάου.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, αστυνομικές δυνάμεις μετέβησαν στον σύνδεσμο, όπου βρίσκεται δίπλα από την έδρα του Άρη, το γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης».

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Είναι γνωστό το ποιος έχει ενθαρρύνει στη Θεσσαλονίκη κηρύγματα μίσους

Διασύνδεση του 23χρονου - που εμπλέκεται στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη - με ακροδεξιά και αντιεμβολιαστές θα διερευνήσει η ΕΛΑΣ όπως ανέφερε ο Γιάννης Οικονόμου, με τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ να υπενθυμίζει τον «βίο και την πολιτεία» της ΝΔ.

Συγκεκριμένα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ερωτήθηκε «για το αν βλέπει η κυβέρνηση κάποιες διασυνδέσεις αυτών των ατόμων που συμμετείχαν σε αυτήν την άγρια επίθεση και με άλλα γεγονότα. Για παράδειγμα, με τα άγρια επεισόδια που είχαμε στα ΕΠΑΛ, όπως θυμόμαστε, πριν από κάποιος μήνες ή με ομάδες αντιεμβολιαστών, οι οποίες έχουν προχωρήσει και σε προπηλακισμούς».

Ο Γιάννης Οικονόμου απάντησε ότι «η Ελληνική Αστυνομία θα διερευνήσει την υπόθεση σε όλο της το βάθος. Θα αναζητήσει συνδέσεις σαν κι αυτές που περιγράψατε και την εμπλοκή και άλλων ανθρώπων στο συγκεκριμένο περιστατικό, με την ίδια ταχύτητα και αποτελεσματικότητα που έφτασε στη σύλληψη και οδήγησε στη Δικαιοσύνη τον βασικό ύποπτο αυτού του εγκλήματος».

Από την πλευρά του ο Νάσος Ηλιόπουλος σχολίασε ότι «αν ο κ. Οικονόμου θέλει να ερευνήσει ενδεχόμενη σύνδεση του κατηγορούμενου ως δολοφόνου του 19χρονου Άλκη με την ακροδεξιά, ας ανατρέξει σε φασιστικούς θύλακες ιδιαίτερα δραστήριους στα συλλαλητήρια κατά της "προδοτικής" Συμφωνίας των Πρεσπών, σε αντιεμβολιαστές και "τάγματα εφόδου", που με τη σιωπή τους ή την ανοχή τους καλύπτουν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στη Βόρεια Ελλάδα».

«Το ποιος έχει ενθαρρύνει στη Θεσσαλονίκη κηρύγματα μίσους, που κάθε φορά παίρνουν διαφορετική μορφή, όπως ρατσιστικής ή οπαδικής βίας, είναι γνωστό σε όλους» κατέληξε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: