ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Η Άννα Ευθυμίου αδειάζει τον Άδωνι Γεωργιάδη

 

Η βουλευτής της ΝΔ καλεσμένη στην εκπομπή «Επί του πιεστηρίου» του Κόντρα σήμερα το βράδυ, τόνισε: «Εμένα δεν με εκφράζει αυτό»


Η βουλευτής τη Νέας Δημοκρατίας Άννα Ευθυμίου άδειασε τον υπουργό Ανάπτυξης και αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, για τη δήλωση ότι η Αριστερά ευθύνεται για την ακρίβεια, τονίζοντας ότι «δεν είναι κάτι που με εκφράζει».

Η βουλευτής της ΝΔ καλεσμένη στην εκπομπή «Επί του πιεστηρίου» του Κόντρα σήμερα το βράδυ, τόνισε: «Εμένα δεν με εκφράζει αυτό. Εμένα με εκφράζει αυτό που λέει επίσημα η κυβέρνηση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και ο πρωθυπουργός. Το ότι στην Αριστερά οφείλεται η ακρίβεια δεν είναι κάτι που με εκφράζει και στοιχίζομαι σε ότι λέει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και ο πρωθυπουργός».

Υπενθυμίζεται ότι υπουργός Ανάπτυξης υποστηρίζει ότι «αν δεν υπήρχε Αριστερά στην Ελλάδα θα είχαμε κάνει όλα τα έργα» και δεν του το επιτρέπει με συνεχείς παρεμβάσεις στο ΣτΕ, καταλήγοντας στο αυθαίρετο συμπέρασμα ότι αν δεν υπήρχε Αριστερά στην Ελλάδα, θα είχαμε φτηνό ρεύμα. Χαρακτήρισε δε «μουρλούς» όσους δικαιώνει το ΣτΕ σε προσφυγές τους για την αυθαιρεσία της κυβέρνησης Μητσοτάκη σε μύρια όσα ζητήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: